Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Veda eden Aziz Yıldırım, yeniden Samandıra'da

Veda eden Aziz Yıldırım, yeniden Samandıra'da

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yönetim kurulu üyeleri ile birlikte akşam saatlerinde Samandıra'ya gitti.

Başkan Yıldırım'ın burada futbolcularla buluşacağı ve onlarla sohbet edeceği ve derbi öncesi onlara destek olacağı öğrenildi.

Aziz Yıldırım, dün de öğle saatlerinde Samandıra Tesisleri'ne giderek futbolcularla sohbet etmişti. Bu sohbet sırasında "Fenerbahçe'de devamlılık vardır boşluk olmaz", "Bundan sonra yönetime kim gelirse gelsin aynı mücadeleyi gösterin" ve "Biz yatarız hiç önemli değil" cümlelerini kuran Aziz Yıldırım'ın bu konuşması veda olarak yorumlanmıştı.

YILDIRIM SAMANDIRA'DA FUTBOLCULARA VEDA ETTİ

Yıldırım antrenman sonrasında takım ile birlikte yemek yerken ardından da takım ile birlikte 0-4 biten Kasımpaşa- Galatasaray karşılaşmasını izlediler. Yıldırım'ın ziyaretinde zaman zaman esprili anlar yaşandı. Öncelikle Beşiktaş karşılaşması ile ilgili takımdaki oyunculara başarılar dileyen Yıldırım'ın Emenike ile diyalogu ise gülüşmelere yol açtı. Nijeryalı yıldıza ne haber Emenike diye soran Yıldırım'a Nijeryalı yıldız Türkçe olarak, "iyidir baba" yanıtı verince tüm futbolcular kahkahalara boğuldu.

Antrenman sonrası yönetici Nihat Özbağı da Fb TV'ye bazı açıklamalarda bulundu. Özbağı, "Biz sporcularımızın hep yanındayız. İnşallah bu sene, sonunu yarın getirirler. Çok meşakkatli yol izledik. İnşallah sonunu tatlı bitireceğiz. Fenerbahçe her dönemde her zaman başarılı olmuştur ve olacak inşallah" diye konuştu.

Aziz Yıldırım'la her dönem beraber olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Nihat Özbağı, "16 senedir Aziz Yıldırım'la beraberiz. Başkanımız hakikaten, spora bu dönem içinde en çok katkıda bulunan kişilerden biri. Zaten o bizi bu noktaya getiriyor. Onun başarılı ve aktif hareketleri bizi bunun içerisine sokuyor. Zaten her zaman beraberiz. Beraber de olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu kötü günler geçecek. nbsp; Spordan bu kadar sıkıntı çeken dünya başka kişi olacağını zannetmiyorum. Belki de nbsp; başarı her zaman cezalandırılıyor diyeceğim. Üzülüyorum o konuda. Daha neticesi belli değil. Ümidimiz var" ifadelerini kullandı.

Dünkü gerçekleştirilen ziyaretin veda değil, moral ziyareti olduğunun altını çizen Özbağı, nbsp; "Başkanımız dün herhangi bir veda için gelmedi. Derbi öncesi moral vermek için geldi. Tabi ki bu hadise futbolcuları da üzmüş ki, Başkanımıza moral vermek istediler. Dimdik ayaktayız. Gayet moralli gidiyoruz. Başkanımız da yine aynı şekilde. Türk adaletine inancımız sonsuz. Her şeyin iyi olacağına inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Derbi öncesi puan farkı içinse Nihat Özbağı, şu ifadeleri kullandı: "Bu kadar rahat olduğumuzu hatırlamıyorum. Son 2 maç kala Galatasaray kötü netice almıştı bizde İzmir'de şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Onun haricinde son ana kadar şampiyonluklar kazandık ve finaller kaybettik. 2 sezon hariç hep şampiyonluğun içinde olduk. Bu seferde sağolsunlar futbolcular bizi kırmadılar, biraz daha rahat ettirdiler. İnşallah yarın daha rahat edeceğiz. nbsp; Fenerbahçe'nin büyüklüğü burada. Herkes rahat olsun. Çok mutluyum. Bu camiada olmaktan dolayı da ayrıca gururluyum. nbsp; Fenerbahçeli olmak ayrı bir zevk ve gurur."

Fenerbahçe az önce Samandıra tesislerinden ayrılarak kamp yapacağı Güneşli'deki Wyndham Oteline yerleşmek üzere yola çıktı. Sarı lacivertliler Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte yemek yedikten sonra saat 22'de Güneşli'ye doğru hareket ettiler. Sarı lacivertliler yarın maç saatine kadar Wyndham otelinde konaklayacaklar.

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...