Muslera 4 golden sonra yıkıldı

Muslera 4 golden sonra yıkıldı

SPOR Haberleri

Kasımpaşa karşısında özellikle ilk yarıda önemli pozisyonları çıkaran kaleci Muslera yediği 4 golle büyük üzüntü yaşadı.

Uruguaylı file bekçisi, Galatasaray formasıyla ligde ikinci kez kalesinde 4 gol gördü. Muslera geldiği ilk sezon Gaziantepspor maçında da 4 gol yemiş ve Galatasaray bu maçı 4-2 kaybetmişti.Bir de bunlar var...G.Saray bu sezon evinde 2. mağlubiyetini alırken, Kasımpaşa 9 hafta aradan sonra deplasmandan 3 puan çıkardı. Şota Arveladze'li Kasımpaşa, G.Saray ile yapılan 3 maçın 2'sini kazandı 1'inde berabere kaldı.Kasımpaşa'dan İlhan Eker dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü, Antalya maçında takımını yalnız bırakacak. gt; Geçen sezon Kasımpaşa'nın 2-1 kazandığı karşılaşmada takımının 2. golüne imza atan Viudez, dün de takımının ikinci golünü kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...