Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mahmut Uslu: Devler Ligi'ne katılabiliriz

Mahmut Uslu: Devler Ligi'ne katılabiliriz

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, sarı-lacivertli takımın Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeniden cezaevine girme ihtimaliyle ilgili olarak "Benim de cezam bitti. İlk defa maça gideceğim. Sivas maçından sorna ceza aldım. Başkanla hep beraberiz. başkanın basketbol ve diğer iki branşla ilgili toplantısı var. Buraya gelemedi. Veda konuşması yapmadı. Veda konuşması olsa Samandıra'ya gitmezdi. Kendisi yaşıyor. İnşallah çocuklar da şampiyonluk hediye edecek. Ben hala Fenerbahçe'nin başkanıyla devam edeceğini düşünüyorum. 2-3 gün içerisinde bir karar çıkacağını düşünüyorum. İnşallah karar çıkar ve birlikte devam ederiz" dedi.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİTME DURUMUMUZ OLABİLİR"
Derbi karşılaşması hakkında görüşlerini dile getiren Uslu, "Beşiktaş ilk maçtan 10 kişi kalmasına rağmen başarıyla ayrılmıştı. İnşallah biz de başarıyla ayrılırız. Bizim Şampiyonlar Ligi katılma şansımız olursa ikincilik çok önemli. Şampiyonlar Ligi'ne gitme durumumuz olabilir. Öyle bir şey olursa ikincilik fazlasıyla değerli olacak" açıklamasını yaptı.
(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...