Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Kunak Beşiktaş Fenerbahçe maçını yorumladı

Ali Kunak Beşiktaş Fenerbahçe maçını yorumladı

SPOR Haberleri

Sezonun son derbisi az önce sona erdi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan son derbide her iki takımda 1 gol atarak 1'er puan aldı.

Sezonun son derbisi az önce sona erdi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan son derbide her iki takımda 1 gol atarak 1'er puan aldı. nbsp; MHK Eski Genel Sekreteri Ali Kunak, yılın son dev derbisini yorumladı. İşte Kunak'ın maça ilişkin dakika dakika yorumları;

Jones atılmalıydı

Dakika 3: İki nolu yardımcı hakem Ekrem Kan'ın Sow için kaldırdığı ofsayt bayrağı doğru.
Dakika 7: Jones'in Mehmet Topal'a yaptığı kontrolsüz harekete karşılık olarak hakem sarı kart gösterdi. Göstermeseydi daha doğru olurdu.
Dakika 13: Bu defa yine Jones, Emre'yi arkadan makasa alarak faul yapıyor. Halis Özkahya bir önceki sarı karttan sonra Jones'i burada ikinci sarı kartını kullanıp ihraç etmesi gerekirdi. Sadece faulle geçiştirdi.
Dakika 15: Emre itirazdan dolayı sarı kart gördü karar doğru. Ancak 2 dakika önce kendisine yapılan faulün etkisinden hâlâ kurtulmuş değil.
Dakika 21: Köşe vuruşundan gelen topta Alves'in Almeida'ya yapmış olduğu harekete hakem devam dedi. Burada penaltı kararı verse fazla eleştirilemezdi. Gri bir poziyon.
Dakika 24: F.Bahçe'nin attığı gol öncesi Sow ofsayt pozisyonunda değildi. Ekrem Kan pozisyonu çok yerinde bir kararla oynattı.
Dakika 30: Motta, Mehmet Topal'a arkadan yaptığı hareketin karşılığında sarı kart gördü karar doğru.
Dakika 32: Caner'in şutundan sonra Tolga'dan dönen topla buluşan Emenike için kalkan ofsayt bayrağı hatalıydı.
Dakika 44: Beşiktaş'ın golü öncesinde Almeida şekil olarak ofsaytta olmasına rağmen oyuna ve topa müdahale etmediği için gol nizami idi. Emre Eyisoy pozisyonu iyi süzdü.
ÇIKAN KARTLAR DOĞRU
Dakika 58: Motta'nın Emenike'ye yaptığı hareket sonrası ikinci sarı ve kırmızı kart doğru.
Dakika 64: Veli'nin Emenike'ye yaptıığı faulden dolayı gördüğü sarı kart doğru.
Dakika 79: Oğuzhan ve Sow'un birbirlerine yapmış oldukları sportmelik dışı hareketlere çıkan iki sarı kart da yerinde.
Dakika 87: Dany'nin kaleciye pas kuralının ruhunu delmek amacıyla yapmış olduğu hareketten dolayı gördüğü sarı kart ve verilen endirekt serbest vuruş kararları doğru.
Dakika 90+3: İsmail'in rakibini eliyle çekmesinden dolayı gösterilen ikinci sarı ve arkasından çıkan kırmızı kart da doğru.

Ali Kunak
MHK Eski Genel Sekreteri
alikunak59@gmail.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...