''Her iki takımda iyi mücadele etti''

/ Kaynak: İHA
''Her iki takımda iyi mücadele etti''

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaşlı futbolcular Uğur Boral ve Veli Kavlak, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçın ardından her iki takımın da iyi mücadele ettiğini söylediler.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaşlı futbolcu Uğur Boral, iki tarafın da oyunu isteyerek oynadığını belirterek, "Adına yakışır bir derbi oldu. 10 kişi kaldıktan sonra da iyi mücadele ettik. Arkadaşlarımı kutluyorum. Güzel, dostça bir maç oldu. İzleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum" dedi.

KAVLAK: "GALİBİYET İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak da, zor bir maç olacağını bildiklerini vurgulayarak, "Kötü başladık. İlk 30 dakikada rakibimiz üstünlük kurdu. Kırmızı karttan sonra geri çekilmek zorunda kaldık. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin düşüncesi ile geri çekildik. Yine de galibiyet için elimizden geleni yaptık. Yakaladığımız 1-2 pozisyon vardı ama değerlendiremedik" diye konuştu.

Veli Kavlak, maçın son dakikalarında yaşanan pozisyonla ilgili, hakem Halis Özkahya'nın ne yapmak istediğini hiçbir futbolcunun anlamadığını ifade ederek, "Tolga abi, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ile konuştu. Onlar da centilmence topu dışarı attılar" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...