Caner topu dışarı attı, taraftar ayakta alkışladı!

Caner topu dışarı attı, taraftar ayakta alkışladı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Fair-Play'lik davranışlar damga vurdu. Caner topu dışarı attı, Bilic F.Bahçe'yi tebrik etti

Derbinin 88. dakikasında Türkiye'nin pek alışık olmadığı bir an yaşandı. Hava atışında hakem Halis Özkahya, topu Dany'nin önüne yuvarladı. Kamerunlu stoper topu ayağıyla sektirdikten sonra kafasıyla kaleci Tolga'ya verdi. Bu durum üzerine Özkahya, futbolun ruhuna aykırılık gerekçesiyle Dany'ye sarı kart gösterip F.Bahçe lehine endirekt serbest vuruş verdi. Atışı kullanan Caner, durumdan faydalanmak yerine Fair-Play'lik bir davranış sergileyerek topu dışarı attı. Beşiktaşlı taraftarlar da Caner'i uzun süre alkışladı. Maç sonunda bu derbinin örnek alınması gerektiğini belirten Caner, "Camialarımız savaş ortamından futbola dönmeli. Böyle şeyler ön plana çıkmalı. Futbolcular bunu başlatmalı. Biz futbolcular olarak sadece futbol oynansın istiyoruz. İnşallah bundan sonra bu tür olayları bütün derbilerde görürüz" dedi.

Slaven Bilic tebrik etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise, "F.Bahçe iyi niyetli oyunculardan kurulu bir takım. Hatırlasanız Caner, sezonun ilk yarısında oynanan maçta, bir korner pozisyonunda da aynı jesti yaptı. Bunu Caner yaptı da diyebilirsiniz, F.Bahçe de yaptı diyebilirsiniz. Futbol dünyasında artık böyle hareketler görmek fazlasıyla zor" diye konuştu.
Kaleyi karşısında gören ve o bölgelerden iyi frikik kullanan Caner, topu dışarı bırakınca tribünlerden alkış aldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...