Caner-Emenike kapıştı! Önce tartışma sonra sarılma

Caner-Emenike kapıştı! Önce tartışma sonra sarılma

SPOR Haberleri

Derbinin 40. dakikasında Emenike ve Caner Erkin tartıştı. İki futbolcu kısa süreli tartışma, takım arkadaşlarının da devreye girmesiyle büyümeden sonlandı.

Derbide F.Bahçeli Emenike ve Caner tartıştı. Emre'nin sakatlandığı pozisyonda Caner'in üzerine yürüyen Nijeryalı golcüyü önce Kuyt, ardından kaleci Volkan sakinleştirdi. Emenike, takım arkadaşını pas vermemekle suçlarken, Caner uzun süre gerekçelerini anlattı.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin 40. dakikasında Emre Belözoğlu'nun sakatlığı nedeniyle oyunun durduğu sırada Fenerbahçe'de Emenike ve Caner Erkin'in tartışması dikkati çekti. Kuyt'un yatıştırmaya çalıştığı Emenike'nin agresif hareketlerinin ardından Volkan Demirel kalesinden iki futbolcunun yanına gelerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Tartışan iki Fenerbahçeli daha sonra sarılarak aralarındaki gerginliğe son verdi.

İlk yarıda Gökhan Gönül ile Alves arasında da bir tartışma yaşandı. Bir pozisyon sonrası Gökhan Gönül, Alves'e kızınca, bu oyuncu da Gökhan'a karşılık verdi. İki futbolcunun tartışması büyümeden sona erdi.

Ersun Yanal, maç içinde Emenike ile Caner'in tartışmasının normal olduğunu, sahada gerginlikler yaşanabileceğini belirtti.

"Siz de iş yerinde tartışıyorsunuz, normal bu" diyen Yanal, "Saha içinde gerginlik oluyor. Biz iyi bir takımız. İyi iletişim kuran oyunculardan kurulu bir takımız. Daha sonra bize bir problem yansımadı" ifadelerini kullandı.

Yanal, bir soru üzerine, Emre Belözoğlu'nu kafasına aldığı darbe sonucu yaşadığı travma nedeniyle oyundan aldığını bildirdi.

Gelecek hafta kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Yanal, "Sahamızda kazanan, iyi oynayan bir takımız. Bizim için stadımızda oluşturulan o atmosferde oynamak, büyük bir keyif. Önümüzdeki hafta bayan ve çocuk taraftarlar önünde oynayacağımız maçta da keyif yaşayacağız. Umarım önümüzdeki hafta alacağımız puanlarla şampiyonluğu garantileyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...