Gökhan Töre olayında şok detay

/ Kaynak: İHA
Gökhan Töre olayında şok detay

SPOR Haberleri  / İHA

Gece kulübündeki silahlı kavganın ardından mekanı yürüyerek terk eden Gökhan Töre, vurulduğunu arabaya binip elini omuzuna attıktan sonra anlamış...

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, sabaha karşı bir gece kulübünde yaşanan silahlı saldırı sonucu yaralanan takım arkadaşı Gökhan Töre'yi, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyaret çıkışında açıklamalarda bulunan Zengin, Gökhan Töre'nin gayet iyi olduğunu belirterek, "Verilmiş sadakası varmış. Saldırıda yaralanan herkesin durumu iyi Allah'a şükür. Ufak bir operasyon geçirecek. Çok büyük bir şey değil, o merminin oradan alınması gerekiyor. Talihsiz bir olay yaşandı" dedi.

Gökhan Töre ile hastanede görüştüğünü ifade eden Zengin, "İçerideyken bir ses duymuşlar. Sonra omuzunda bir şey hissetmiş. Zaten vurulduğunu arabaya binip elini omuzuna attıktan sonra anlamış. Mekandan yürüyerek çıkmışlar. Kendileri de yaşanan olaylardan çok fazla bir şey anlamamışlar" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...