Trabzon 12 puana talip

Trabzon 12 puana talip

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, "Bu futbolu oynadığımız sürece kalan 4 maçı kazanmamak için hiçbir sebep yok" dedi.

Arka arkaya alınan başarılı sonuçlarla birlikte G.Saray'ın puan kayıpları, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını artırdı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, kalan maçları kazanmak için oynayacaklarını belirterek, "Bozulmamış 12 puan var. Bu puanların hepsini kazanmak istiyoruz" dedi. Mandıralı, bazı sebeplerden dolayı hak ettikleri yerde olamadıklarını ifade ederek, "Yarıda kalan ve hükmen mağlup olduğumuz Fenerbahçe, Eskişehirspor'a 2-2'den puan kaptırdığımız maç ve Karabükspor müsabakası benim için üzüntü vericiydi. Bunlardan istediğimiz sonuçları çok rahat alabilirdik ama bazı faktörler bunu engelledi. Yine de ligde rakiplerimizin puan kaybetmesi durumunda üst sıralara tırmanabiliriz. Neden olmasın diyoruz. Bu futbolumuzu sürdürdüğümüz takdirde, bu paylaşımcı ruhu artırdığımız sürece başarı gelebilir" diye konuştu.
Malouda idmana çıktı
Bu arada Süper Lig'de cumartesi günü sahasında Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un dünkü idmanına Malouda da katıldı. Ülkesinden döndükten sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından teknik heyetin de onayıyla tekrar çalışmalara başlayan Fransız yıldızın, antrenmanda oldukça hırslı olduğu dikkati çekti. Çift kale maçta ayağında ağrı hisseden Mustafa Yumlu, çalışmayı yarıda bırakırken, sakatlığı süren Bamba ile çocuğu doğduğu için ülkesine giden Bosingwa idmana katılmadı. Sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ise takımdan ayrı, Yusuf Erdoğan da salonda çalıştı. Uzun süredir sakatlığı yüzünden takımdan ayrı kalan Bamba'nın da bugün Trabzon'a geleceği ve çalışmalara başlayacağı bildirildi. Bordo-mavililer hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.
COLMAN-ZOKORA AYRI ÇALIŞTI
Trabzonspor'un dünkü idmanında minik ziyaretçileri vardı. Antrenmandan önce bir anaokulunun öğrencileri, teknik heyet ve oyunculara çiçek verip hatıra fotoğrafı çektirdi. Bordo-mavili takımda kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora ise takımdan ayrı olarak başka bir sahada çalıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...