Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TFF'de sürpriz istifa!

TFF'de sürpriz istifa!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu'nda bugün akşam saatlerinde ilginç bir istifa olayı yaşandı. İşte o istifanın nedeni...

Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten, görevinden istifa etti ve istifa mektubunu başkanlık makamına verdi.


"BEN BU İŞTE ARTIK YOKUM"
Ancak Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, istifayı kabul etmediğini ifade ederek geri çevirdi. Bunun üzerine Özerten, "İstifa tek taraflıdır. Ben bu işte artık yokum" diyerek görevi bırakmakta ısrarlı olduğunu yineledi. Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren de, Ufuk Özerten'in istifasını doğrulayarak, "Bana gelen bilgi Sayın Özerten'in, 'Ben bu işlerden artık çok sıkıldım' dediği şekilde. Demek ki bu işlerden sıkılınıyormuş" dedi.


UFUK ÖZERTEN NEDEN AYRILDI
Federasyona yakın kaynaklar ise Özerten'in istifasını, "Kırgınlık" diye yorumladı. Bu kırgınlığın kökleri ise birkaç ay önceye dayanıyor. Bilindiği gibi Özerten, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile TFF binasında bir tartışma yaşamıştı. Bu tartışmadan birkaç gün sonra Aziz Yıldırım'ın TFF binasında Demirören ile yaptığı görüşmeye Özerten katılmamıştı. Demirören, bu toplantıya katılmamasını 1. Başkenvekili'nden rica etmişti. Özerten o günden bu yana rahatsız olduğu ve bu rahatsızlıktan doğan kırgınlık sonucu istifa ettiği ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...