Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea ağır yaralı!

/ Kaynak: AA
Chelsea ağır yaralı!

SPOR Haberleri  / AA

Devler Ligi'nde yarı final ilk maçında Atletico Madrid deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen Chelsea'de sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkıyor

Vicente Calderon Stadı'ndaki maçta sakatlanarak oyundan alınan John Terry ve kaleci Petr Cech'in sezonu kapattığı bildirildi. Sezonun kalanında bu iki futbolcusundan yararlanamayacak "Maviler", Atletico Madrid karşılaşmasında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen Frank Lampard ve John Obi Mikel'i de rövanşta oynatamayacak. Atletico Madrid maçının 18. dakikasında kullanılan köşe vuruşu sırasında sakatlanan Cech, yerini 41 yaşındaki Avustralyalı file bekçi Mark Schwarzer'a bırakmıştı. Terry ise 73. dakikadaki bir pozisyon esnasında takım arkadaşı David Luiz'in ayağına basarak sakatlanmış ve oyuna Andre Schürrle dahil olmuştu. Madrid'deki karşılaşmada sakatlıkları süren Samuel Eto'o ve Eden Hazard'ın yanı sıra cezalı durumda bulunan Branislav Ivanovic de yer almamıştı.
- Chelsea, Liverpool ile kritik virajda
Devler Ligi'nde İspanyol ekibiyle final mücadelesi veren Chelsea, ligde de hafta sonu lider Liverpool ile kritik bir maça çıkacak.
Bu maçta sezonu kapatan Terry ve Cech'ten faydalanamayacak Londra ekibinde, Eto'o ve Hazard'ın durumları da şüpheli.
Chelsea, Liverpool karşısında mağlup olması durumunda şampiyonluk şansını kaybedecek. Liverpool'un 35 hafta sonunda 80 puanla liderlikte yer aldığı İngiltere Premier Lig'de, 75 puana sahip Chelsea ikinci sırada bulunuyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...