Mancini'nin 1 numarasına ciddi rakip!

Mancini'nin 1 numarasına ciddi rakip!

SPOR Haberleri

Gelecek sezon öncesinde bir stoper transferi yapması beklenen Galatasaray'ın ilk hedefi olan Davide Astori konusunda İtalya'da gelişmeler var.

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin devre arasında kadroya katılmasını istediği, sezon sonu için de en büyük hedefler arasında gösterilen Davide Astori'ye ciddi bir talip çıktı. Gelecek sezon savunmasını güçlendirmek adına adımlar atmayı planlayan Serie A ekibi Lazio'nun, ilk hedefi olarak Davide Astori'yi belirlediği belirtildi.


Lazio'nun, İtalya Milli Takımı'nın stoperleri arasında bulunan ve Serie A'dan Roma, Milan ve Fiorentina'nın da peşinde olduğu kaydedilen yaşındaki oyuncu için başkanlar arasındaki ilişkiden faydalanacağı da ifade edildi. Lazio Başkanı Lotito ve Cagliari Başkanı Cellino'nun iki yakın arkadaş olduğu bilgisi verildi.


CAGLIARI 10 MİLYON EURO İSTİYOR!
Öte yandan Cagliari'nin Astori için 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli istediği ve Lazio'nun da bu rakamı ödemeye hazır olduğu vurgulandı. Galatasaray devre arasında stoper ihtiyacı için ilk olarak Davide Astori ile görüşmüş, ancak bonservis bedelinde anlaşma sağlayamayınca Boca Juniors'tan Burdisso'yı kiralamıştı. Bu sezon Serie A'da 30 maçta forma giyerek istikrarlı bir görüntü çizen 1,88'lik defans oyuncusu, 2 de asist yaptı. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...