Trabzon'dan Cardozo atağı

Trabzon'dan Cardozo atağı

SPOR Haberleri

Benfica Başkanı Vieira'nın davetlisi olarak Portekiz'e giden Hacıosmanoğlu, devre arasında alamadıkları oyuncu için yeniden temaslara başlayacak.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün Portekiz'de Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı Benfica-Juventus maçını tribünden izleyecek. İyi ilişkiler içinde olduğu Benfica Kulübü Başkanı Luis Filipe Vieira'nın davetlisi olarak Lizbon'a giden Hacıosmanoğlu'nun, ara transfer döneminde çok isteyip alamadıkları Oscar Cardozo için yeniden görüşmelere başlayacağı bildirildi. Yeni sezonda taraftarların gurur duyacağı bir takım oluşturmak için çalıştıklarını belirten Hacosmanoğlu, birçok takımın peşinden koştuğu Cardozo için de araştırma yapacaklarını vurguladı.
3. hafta konuşsaydım
Öte yandan Hacıosmanoğlu, Günebakış gazetesine verdiği röportajda, "Böyle bir ligde ilk 3'e giremedikten sonra hiçbir şeyin anlamı yok. Eskişehir maçının ardından oyuncularıma mücadele etmemeleri halinde karşılarında daha farklı bir başkan görebileceklerini söyledim. Ancak böyle bir toplantıyı ligin 3. haftasının ardından yapmadığım için de pişmanım" dedi. Yeni bir teknik adamla anlaşıldığı yönündeki iddialara da cevap veren Trabzonspor Başkanı, "Şu anda Hami Hoca başarılı bir şekilde çalışıyor. Bu dedikoduların kime faydası var anlamış değilim" diye konuştu. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...