Çıkarın bayrakları!

Çıkarın bayrakları!

SPOR Haberleri

23 Nisan etkinliğinde çocuklarla unutulmaz bir gün yaşayan sarı-lacivertli oyuncular 'Rize maçını kazanıp taraftarımızı ve başkanımızı sevindireceğiz' dedi

Fenerbahçe Çocuk Kulübü Fantorya'nın 23 Nisan etkinliğine katılan sarı-lacivertli futbolcular, Rize maçında şampiyonluğu ilan edeceklerini iddia etti. Ellerinde bayraklarla etraflarını saran miniklerin sevinçlerine ortak olduklarını belirten Cristian Baroni, şampiyonluk sözü verdi. Beraberlik halinde dahi şampiyonluğu garantileyeceklerini hatırlatan Brezilyalı yıldız, "Her şey bir yana başkanımız için bu maçın önemini biliyoruz. Rize karşılaşmasında şampiyon olarak başkanımızı mutlu etmek istiyoruz. Turu ertelemeyeceğiz, bunun için her şeyi yapacağız" diye konuştu. Rize maçında sahaya en iyi performansı sergilemek için çıkacaklarını söyleyen Pierre Webo ise, "Başkanımızı ve zor günlerimizde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı mutlu etmek için kazanıp şampiyon olacağız. Herkes bayrakları hazırlasın" ifadelerini kullandı. nbsp;
Rize maçı bayram olacak
Genç yıldızlardan Salih Uçan, "Matematiksel olarak şampiyon olmadık belki ama biz yine de şampiyonuz diyebiliriz. Rize maçından sonra bayram gibi kutlarız. Kadın ve çocuk taraftarlarımızın önünde artık şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz" derken, Alper Potuk, "Sezonun final maçına çıkacağız. Kazanıp işi bitireceğiz" ifadelerini kullandı. Şampiyonluk turunu Saracoğlu'nda atacaklarını belirten Alper, "Herkes bayrama hazır olsun" dedi.


ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN
Fenerbahçe Çocuk Kulübü Fantorya'nın 23 Nisan etkinlikleri festival havasında geçti. Dereağzı tesisleri ve Kocaeli Interteks Fuar Alanı'nda düzenlenen etkinlikler futbolcuların katılımıyla renklendi. Dereağzı'ndaki buluşmaya futbolculardan Webo, Alper, Salih ve Cristian katıldı. Brezilyalı oyuncu çocuklarını da etkinliğe getirdi. Oyuncular gün boyu forma ve top imzalayıp bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklar tam anlamıyla bayram coşkusu yaşadı.


M.EMİN ULUÇ / TÜRKİYE GAZETESİ





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...