Kılıç: Sahaya atılmadık bir el bombası kaldı!

Kılıç: Sahaya atılmadık bir el bombası kaldı!

SPOR Haberleri

Kılıç, e-biletten fişleme iddialarına, tribün teröründen, yabancı futbolcu enflasyonuna kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor' programına konuk oldu. Kılıç, e-bilet uygulamasının fişlemelere neden olacağı iddiaları için, "Nasıl bir fişlemedir bu? Vatandaşlık numarası ve bir fotoğraf, hepsi bu… Herhangi bir muhtara da gitseniz ikametgâh ilmühaberi çıkarmak için sizden bunları isteyecektir" dedi. Yabancı oyuncu sayısı konusundan rahatsız olduğunu saklamayan Bakan Kılıç, "Eğer Milli Takım'ın başarılı olmasını savunuyorsak, kendi oyuncularımızın elinden tutmalıyız" ifadelerini kullandı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında kaleci Volkan Demirel'e tribünden atılan taş için de Kılıç, "Taraftar olduğunu iddia eden; ama bence taraftar olmayan bu kişiler, Volkan'a taş değil; bir kaya attılar bana göre... O kaya tribünde birisine gelse öldürürdü. Almanya'da piste atılan bir maytap büyük bir skandal olarak 3 ay gündemi meşgul etti. Bizde neredeyse sahaya el bombası atılacak. Bizim bazı konuları konuşurken dikkatli konuşmamız lazım. Ciddi konuşmamız lazım..." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...