Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona'da 11 ismin bileti kesildi!

/ Kaynak: DHA
Barcelona'da 11 ismin bileti kesildi!

SPOR Haberleri  / DHA

Barcelona kadrosunu baştan aşağı yenileme kararı aldı. İşte gidecek olan ilk 11'li

Katalan kulübünde sezon sonunda takım ile ilişkileri kesilecek futbolcular ile transfer edileceklerin isimleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. En büyük sürprizin Arda Turan ile Alexis arasında yaşanabileceği iddia ediliyor.


Listede önemli isimler göze çarpıyor. İspanyol basınına sızan listeye göre şu futbolcular sezon sonunda Barcelona kulübünden ayrılacak: :Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Song, Dos Santos, Tello, Afellay, Cuenca, Fàbregas ve Alexis. Bir reform niteliği taşıyan bu yenileme çerçevesinde kadroya dahil edilecek futbolcularında isimleri ortaya çıktı. Kaleci Ter Stegen ve Halilovic daha önce transfer edildiği kamuoyuna açıklanmıştı. Ter Stegen'in yanına kaleci olarak İspanya 2. Lig'de oynayan Barcelona B takımının file bekçisi Jordi Masip'in alınması düşünülüyor. Defansın göbeğinde ise Puyol'dan boşalan bölgeye Borrusia Dordmund'dan Mats Hummels ile temasa geçildi. Alman futbolcu ile görüşmelerin tamamlanma aşamasına geldiği ileri sürüldü. Brezilyalı Milli Futbolcu Alves'in yerine ise Fiorentina takımında oynayan Juan Guillermo Cuadrado'nun transfer edileceği belirtiliyor. nbsp;


Barcelona'nın en büyük sıkıntıyı orta sahada yaşayacağı açıklandı. Orta sahayı gençleştirmeye çalışan Katalan takımının burası için Arda Turan, Mesut Özil ve Villareal'den Bruno Soriano'dan yararlanmak istediğine dikkat çekildi. Teknik heyetin ayrıca alt yapıdan Denis Suárez'de A takıma çıkartmak için başvuru yaptığı açıklandı. Forvet hattı için ise en büyük sürpriz Alexis de yaşanacağı duyuruldu. Şilili oyuncunun takımda kalmak istemediği ve Atletico Madrid ile temasa geçtiği savunuluyor. Diago Costa'nın Atletico'dan ayrılması halinde bu oyuncunun Madrid kulübüne transferine kesin gözüyle bakılıyor. İspanya'da kulislerde dolaşan haberlere göre Alexis Atletico Madrid'e gitmesi halinde Arda Turan ile bir takas söz konusu olabilir.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...