Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En zengin Fenerli

En zengin Fenerli

SPOR Haberleri

Bugün Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek törenle 3 yıllık mukaveleye imza atacak olan Brezilyalı, geliriyle diğer futbolcuları geridebırakacak.

Fenerbahçe'nin flaş transferi Brezilyalı dünya yıldızı Diego Ribas, bugün 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak. Çarşamba günü geç saatlerde İstanbul'a gelen, ve daha sonra sağlık kontrollerinden geçen sambacı için saat 18.00'de Saracoğlu Stadı 1907 tribününde imza töreni düzenlenecek. Sadece medyaya açık olacak törende Başkan Aziz Yıldırım da Diego'ya eşlik edecek. Fenerbahçe'yle 3 yıllık anlaşma sağlayan Brezilyalı maestro, 3,5 milyon avroluk sezonluk maaşıyla sarı-lacivertlilerin en çok kazanan futbolcusu olacak ve toplam 10.5 milyon avro gelir elde edecek. Kuyt'ın 2 milyon 850 bin avroluk taban fiyatını aşan ve Alex'ten sonra bir kez daha takımdaki gelir liderliğini Brezilyalılara geçiren Diego ise hayatından son derece memnun.
GERÇEKTEN DÜNYA KULÜBÜ
Saracoğlu Stadı'nı gezen 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, soyunma odalarını ve zemini çok beğendiğini söylerken kulüp yetkililerinden de stadın atmosferi hakkında bilgi aldı. Fenerbahçe Müzesi'nde 9 farklı branştaki kupalardan çok etkilenen Diego, "Şampiyon bir kulübe geldim. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı daha iyi anladım" ifadesini kullandı. Kurtuluş Savaşı bölümünü ilgiyle izleyen, ardından Fenerium, Fenercell, FB TV ve Radyo Fenerbahçe'yi de ziyaret eden Diego, "Fenerbahçe bir dünya kulübü" derken, "Formamı giyip stada atacağım ilk adımı ve taraftarla buluşacağım anı heyecanla bekliyorum" açıklamasında bulundu. nbsp;M.EMİN ULUÇ


nbsp;En zengin Fenerli

Boğaz turu
F.Bahçe'nin yeni yıldızı Diego Ribas, ailesi ile birlikte boğaz turuna çıktı. Eşi Bruna ve oğlu Davi ile boğazın keyfini çıkaran Diego, bol bol fotoğraf çektirdi. Ribas ailesi boğaz turunun ardından akşam yemeğini de Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yedi.



Monaco'ya ret
Falcao'nun ayrılma ithimaline karşılık golcü arayışlarını hızlandıran Monaco, Sow için 15 milyon avroyu gözden çıkardı. Ancak Sow'un taban fiyatını 17 milyon avro olarak belirleyen ve Katar'dan gelen 2 milyon avroluk teklifi geri çeviren F.Bahçe, Fransızlara yüz vermedi. Sow da takımında mutlu olduğunu belirterek tavrını koydu. nbsp;
Salih yıldız olacak
Roma Genel Direktörü Mauro Baldissoni, Salih Uçan'a övgü yağdırdı. Salih'in futbol dünyasının yeni yıldızlarından birisi olacağını söyleyen Baldissoni, "Salih'in Avrupa'daki en iyi yeteneklerden biri olmasını bekliyoruz. O yeni Totti olarak değil, kendi adıyla şampiyonluklar yaşayacak" derken Salih'i kiralık göndermeyeceklerini de vurguladı.

Alves'e talip var
Porto, Bruno Alves'e kanca attı. Geçen sezon şampiyonluğu Benfica'ya kaptıran Portekiz devinin Mangala'nın ayrılma ihtimaline karşı eski oyuncusu Alves'i listeye aldığı ve F.Bahçe'ye resmi teklif yaptığı belirtildi. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun bu teklife sıcak baktığı ancak sarı-lacivertlilerin Alves'i göndermeyi düşünmediği belirtildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...