Kadlec'ten Diego'ya övgü

/ Kaynak: İHA
Kadlec'ten Diego'ya övgü

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, sarı-lacivertli takımın yeni transferi Diego Ribas'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Kadlec, Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları, yeni yabancı kontenjanı, yeni transfer Diego Ribas hakkında açıklamalar yaptı.

Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Çek oyuncusu Michal Kadlec, basın toplantısı düzenledi. Michal Kadlec, ilk olarak tesislerden bahsederek, "Hoş geldiniz benim ikinci senem bütün tesisleri biliyorum. Çok güzel bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Geldiğimiz ilk günlerde oldukça fazla sis vardı. Ama bugün hava güzel ve umarım bu şekilde devam eder ve bizde en iyi şekilde çalışmalarımıza devam ederiz" dedi.

Yeni sezon formalarını dördüncü yıldızla süslemek istediklerini ifade eden Kadlec, "Tabi ki yeni formaları çok beğendim. Mavi, beyaz ve çubuklu formayı çok beğendim. Baktığımızda bu forma ile birlikte 4. yıldızı takıp, sezonu bitirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun hangi mevki de daha iyi oynadığı yönündeki soruya ise Çek futbolcu, "Tabi ki bunun aslında kıyaslamasını yapmak zor. Takımda nerede bana ihtiyaç varsa orada oluyorum. Sol bek yada stoper oynadım diyemiyorum. Bu hocanın kararı. Ben ikinci yarıda stoper olarak yer aldım. Bu teknik ekibin kararıdır. Beni nerede isterlerse orada olurum" şeklinde konuştu.

Kadlec son olarak yabancı kontenjanı ve yeni transfer Diego hakkında, "Söylediğiniz gibi ilk 18 içinde 8 yabancı kadroda yer alacak. Kadromuza baktığımızda 10-11 yabancı bulunuyor. Bu federasyonun aldığı karar bizde buna uyacağız. Benim için bir ilkti bu kadar kadro dışında kalmadım. Ama her zaman hazırlıklı olmanız lazım. Ekstra antrenmanlar olsun, antrenmanlar olsun hep yaptım. Çalışmayı bırakmadım. Kendisi çok iyi bir oyuncu. Almanya'da çok karşı karşıya geldik. Sezonu 10 asist üstünde bitirdi. Fenerbahçe'ye de bu yönde katkı sağlayacağını sanıyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...