Hami Mandıralı: Beni ortada bıraktılar

Hami Mandıralı: Beni ortada bıraktılar

SPOR Haberleri

"İlk defa profesyonel gibi davranacağım. Sözleşmem devam ediyor. Ben feshetmeyeceğim. Onlar gönderirse gereğini de yerine getirirler"

Trabzonspor'la halen sözleşmesi devam eden Hami Mandıralı, "Ben ayrılmadım. 2 yıl daha sözleşmem var. Onlar tek taraflı feshedecek. Ben feshetmeyeceğim" dedi. Mandıralı, "Sezon sonunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Lucescu'yla çalışır mısın, fikrin nedir?' diye sordu. Bana Vahid hocadan bahsetseydi cevabım o yönde olurdu. Zaten sonra kendisi çağırıp itiraf etti. 'Vahid hocayla çalışır mısın diye sormam gerekirdi' dedi. Hata yaptığını söyledi. Zaten ben Mustafa Akçay'la devam ederken, tek başıma çalışırken, yanına CEO diye aldığı bir kişiyle Vahid Halilhodzic'le görüşüyormuş" diye konuştu.
Bir buçuk ay neden bekletildiğini sormak gerektiğini belirten Mandıralı, "Bu süreçte benimle ilgilenen pek çok takım vardı. Lig bittikten sonra ayrılsaydık, 'bizi bırakıp gitti' diyeceklerdi. Dolayısıyla ben 1.5 ay ağzımı açmadım. Bu süreçte ilgi olmasına rağmen kimseyle konuşmadım. Asla hayatımda ikili oynamadım. Beni bir buçuk ay beklettiler. Ben hâlâ Trabzonspor'dayken Vahid Halilhodzic teknik direktör oluyor. Ben ortada kalıyorum. Baştan bana bunu söyleselerdi, ben de ona göre kararımı verirdim. Hayatım boyunca Trabzonspor'la ilgili kararlar alırken, duygusal davrandım, asla pişman olmadım ancak bundan sonra ilk defa profesyonel gibi davranacağım. Sözleşmem devam ediyor. Ben feshetmeyeceğim. Onlar feshederse vecibelerini yerine getirir. İlk defa geri vites yapmayacağım" ifadelerini kullandı. nbsp;
Genç teknik adam, "14 maç görev yaptım, aslan gibi mücadele ettik. Oyuncularım büyük emeği vardı. Takımı dokuzunculuktan dördüncülüğe taşıdık. Sonrasında bize bu muamele yapıldı. Bu yüzden üzülüyorum. Bu benim canımı acıttı. Biz dik durduk. Bazı kararlar aldım. Bazı oyuncuları kadro dışı bıraktık. Bir duruş sergiledik ve başarılı olduk. Bütün yöneticiler 'Bravo Hami Hoca' dedi. Buna rağmen beni bir buçuk ay beklettiler. Bize bunu layık gördüler. En çok buna üzülüyorum" vurgusu yaptı. nbsp;
Mandıralı, "Başkanlarla birebir konuşma şansı yok, konuşabilmek için onların dilini birebir konuşmak gerekir. Yanına birisini almış, CEO yaptı onu. Bu arkadaş, seçimlerde Hacıosmanoğlu'nun rakiplerinden Dr. Hakan Kulaçoğlu'nun listesindeydi. Bu arkadaş birden nasıl değerli oldu, ben de anlayamadım. Bu arkadaş yerli oyuncuların transferinde başrol oynuyor. Ayrıca bana 'Vahid hocayla çalışmak ister misin' deselerdi, çalışırdım. Benim bir kompleksim yok. Ben bu CEO'yla sezon bittikten sonra gidecek-kalacak futbolcuları konuştum. Gitmesini istediğimiz oyuncuların hiçbiri gitmedi, gitmemesini istediklerim gitti. Taraftar bunu bilsin" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...