Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Topal sürprizi!

/ Kaynak: DHA
Mehmet Topal sürprizi!

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe'de stoperde Bruno Alves'in zaman zaman 5+3 kuralı nedeniyle yedek kalması bekleniyor...

Forvet hattında 4 yabancı (Diego, Kuyt, Sow, Emenike)aynı anda kullanılırsa, orta alanda ise Meireles tercih edilirse stoperlerin 2'sinin de Türk olması gerekecek. Bu durumda Mehmet Topal bu alan için joker olacak.


Fenerbahçe'de forvet hattı Diego Ribas ile daha da güçlendi. Sağda Kuyt, solda Sow, ortada Diego ve önlerinde Emenike ile rakiplere şimdiden korku salan Sarı-lacivertli takımda orta sahada da zenginlik yaşanıyor. Emre ve Mehmet Topal ilk 11'in değişmez elemanları olacak gibi görünürken, Alper ve Meireles de formayı sık sık terletecek. Orta alanda Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Holmen şans bekleyecek.


STOPER KRİTİK MEVKİ
Egemen Korkmaz'ın dizindeki sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdürmesi teknik heyeti düşündürüyor. Tecrübeli futbolcu 15 gün daha takımdan ayrı olarak özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek. 3.5 aylık süredir toptan uzak olan oyuncunun tekrar eski gücünü kazanması ve form tutması ise biraz daha zaman alacak. Bu nedenle teknik direktör Ersun Yanal hazırlık maçlarında savunmada Bekir-Kadlec ikilisine görev vermeyi düşünüyor. Egemen'in sakatlığı nedeniyle Serdar Kesimal'ı da kadroda tutan Yanal, bu oyuncudan daha fazla çalışmasını istiyor.


MEHMET TOPAL JOKER OLABİLİR
Bu arada stoperde Bruno Alves'in zaman zaman 5+3 kuralı nedeniyle yedek kalması bekleniyor. Forvet hattında 4 yabancı (Diego, Kuyt, Sow, Emenike)aynı anda kullanılırsa, orta alanda ise Meireles tercih edilirse stoperlerin 2'sinin de Türk olması gerekecek. Bu durumda Mehmet Topal bu alan için joker olacak. "Örümcek" lakaplı Mehmet Topal geçen sezon maçlarda bekler bindirme yapınca 2 stoper arasına girerek savunmayı üçlüyordu ve oyunun kurulmasına yardımcı oluyordu. Top çalma ve rakip oyununu bozma özellikleri bulunan Mehmet Topal'ın kesici yanı da mevcut. Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin ise hem orta alan hem de savunma için ayrı alternatifler olacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...