Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Lampard'ın yeni takımı!

İşte Lampard'ın yeni takımı!

SPOR Haberleri

Frank Lampard, daha önce David Villa'yı da alan Amerika Major Lig ekiplerinden New York City ile sözleşme imzaladı.

İsmi İngiltere Premier Ligi'nin başat takımlarından Chelsea ile özdeşleşen Frank Lampard, daha önce David Villa'yı da alan Amerika Major Lig ekiplerinden New York City ile sözleşme imzaladı. Lampand yeni ekibiyle 2 yıllık anlaşmaya vardı.


Geçen sezon sonunda 13 yıllık Chelsea kariyerinin ardından kulüpleri ayıran 36 yaşındaki oyuncu, Mavilerle çıktığı 649 maçta 211 gol attı ve Londra ekibinin en golcü oyuncusu oldu. 2011 Haziran ayında West Ham'daan transfer olan Lampard transferiyle ilgili olarak, "Benim için en doğru teklif New Yok'tu. Chelsea'de gurur duyacağım 13 yıl geçirdim; ancak benim ve Chelsea için yolları ayırmanın zamanı gelmişti" dedi.


Stamford Bridge'deki 13 yılında 2. kaptanlığa kadar yükselen Frank Lampard, Chelsea'yle 3 lig, bir Şampiyonlar Lig ve bir de Avrupa Ligi şampiyonlukları yaşamıştı. Federasyon Kupası'nı 4 kez kaldıran Lampard, İngiltere Milli takım formasını da 106 kez giydi.


İngiltere Premier Ligi'ni geçen sezon şampiyonlukla tamamlayan Manchester City'nin sahibi olan Abu Dabi United Group, New York City'nin hisselerinin çoğunu satın almış ve daha önce de David Villa'yı renklerine bağlamıştı.


Ekim'den Aralık'a kadar Avustralya A Ligi ekiplerinden Melbourne City'de kiralık oynayacak Villa, daha sonra takıma katılacak.


HABER7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...