Prandelli: 'Paniğe gerek yok'

Prandelli: 'Paniğe gerek yok'

SPOR Haberleri

Süper Kupa'ya kadar hazır olacaklarını söyleyen İtalyan Hoca, "F.Bahçe maçının önemini biliyorum" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli, 3-1 mağlubiyetle sonuçlanan Rapid Wien maçının ardından yüreklere su serpti. "Paniğe gerek yok" diyen İtalyan çalıştırıcı, daha çok çalışarak Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçına hazır olacaklarını ifade etti. Sarı-kırmızılı camiayı yoğun bir ayın beklediğini söyleyen Prandelli "Futbolcularımız fiziki açıdan güçlenmeye devam ediyor. Rapid Wien bizden iyi değil, daha önce çalışmalara başladı ve hazır bir takım. Bu yüzden zorlandık. Ancak bu şartlarda da neleri tekrar çalışmamız gerektiğini biliyoruz. 25 Ağustos'taki Süper Kupa maçına hazır olmayı düşünmemiz gerekiyor. Fenerbahçe maçının ne kadar önemli olduğunu biliyorum. En iyi şekilde çalışıp hazır olacağız" diye konuştu.
SNEİJDER'İ BEKLİYOR
Defans hattının daha fazla çalışmaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Prandelli, "Bütün futbolcuları değişik bölgelere yerleştirerek onları denemeye devam ediyorum. Savunmanın biraz hareketlenmesi gerekiyor " diye konuştu. Burak Yılmaz'ın Rapid Wien karşısındaki oyun stilinin doğru olduğunu belirten Prandelli, mesafeleri kısaltarak hep beraber pozisyona girmeleri gerektiğini ifade etti. Sneijder'in gelmesi halinde daha çok güçleneceklerinin de altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Sneijder çok kaliteli bir futbolcu. Kendisini anlatmaya gerek yok. Takıma katıldığında bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Muslera kulübede oturur!
Galatasaray'ın kiralık olarak renklerine bağladığı kaleci Sinan Bolat için Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma çarpıcı konuştu. Hurma, "Sinan çok büyük bir kaleci, bunu herkes çok kısa zaman içinde görecek. Sinan, Muslera ile rekabet eder hatta kaleyi ondan alır. Türk çocuğu, lider özellikleri olan karakterli bir futbolcu" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...