Bruno Alves: 'Ben hep zirvedeyim'

Bruno Alves: 'Ben hep zirvedeyim'

SPOR Haberleri

Bruno Alves, "F.Bahçe her zaman zirveye oynar, ben de öyleyim. Şimdi sıra 4. yıldıza takıp tarihe geçmeye geldi" dedi

Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yaşayan Portekizli savunmacı Bruno Alves, Fenerbahçe'de yaşayacağı başarılarla teselli bulacağını söyledi. Forma giydiği takımlarda şampiyonluk yaşama geleneğini Fenerbahçe'de de sürdüren Portekizli stoper, yeni sezon için iddialı konuştu. "Fenerbahçe'de kazanmak bir alışkanlıktır. Fenerbahçe her zaman zirveye oynar. Bu sezon da aynı şekilde olacak. Tabii 4. yıldızın da ayrı önemi var. Bu camia için olduğu kadar benim kariyerim için de önemli. Kulüp tarihine geçmek elimizde. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek, sezonu mutlu bitirebilmek için mücadele edeceğiz" açıklamasını yaptı. Porto'dan takım arkadaşı olan Diego'nun takıma katılmasına çok sevindiğini söyleyen tecrübeli yıldız, "O mükemmel yetenekleri olan, harika bir oyuncu" diyerek sambacıyı övdü.
Diego müthiş bir oyuncu
Diego Ribas'ın Fenerbahçe'ye çok önemli katkı sağlayacağını dile getiren Bruno Alves, "Diego gerçekten muhteşem bir futbolcu. Sahadaki yetenekleri bir yana o gerçek bir arkadaş. Onunla yeniden bir arada olmak benim için mutluluk kaynağı. Hedeflerimize birlikte ulaşma adına bize çok büyük yardımları olacak" dedi. Dünya Kupası'nda yaşadığı hayal kırıklığına rağmen moral olarak iyi durumda olduğunu söyleyen Alves, "Brezilya'da gerekli performansı sahaya yansıtamadık. Ama orada olmak bile çok güzel bir duyguydu. Kendimi çok iyi hissediyorum ve sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum" diye konuştu. Bu arada Alves ve Meireles'in kendilerine verilen programları eksiksiz uyguladığı ve tatilden fit olarak döndükleri, Ersun Yanal'ın da oyuncularına bu nedenle teşekkür ettiği belirtildi. nbsp; gt; M.Emin ULUÇ


BENİM FAVORİM MAVİ
Takım arkadaşlarının çoğunun aksine Bruno Alves, forma tercihini maviden yana yaptı. Formanın başarıda önemli bir rol oynadığına inandığını söyleyen Portekizli, "Formanın rakip üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımızı da arkamıza aldığımızda bu formalarımızla çok büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. 3 forma da çok güzel ama ben en çok maviyi beğendim" ifadesini kullandı.





Diego Ribas şova başladı
Diego takıma çabuk ısındı. Türkçe öğrenmeye başlayan, arkadaşlarıyla samimi diyaloglar kuran sambacı, idmanlarda da şova başladı. Taktik çalışmalarda hücum takımın sorumluluğunu üslenen Diego, attığı şık ve seri çalımlarla parmak ısırttı. İstekli oluşuyla Ersun Yanal'ı mest eden Brezilyalı yıldızın, savunma yapmaktan kaçınmaması da takdir topladı. İkili mücadelelerden yılmayan Diego'nun zaman zaman yaşanan sertlikleri umursamaması da dikkat çekti. nbsp;


Fenerbahçe'nin talebine ret
İsviçre Federal Mahkemesi, CAS ve UEFA'nın savunmalarını Fenerbahçe Kulübü'ne tebliğ etti. Federal Mahkeme, bu savunma ve beyanlara, karşı beyanda bulunmak üzere sarı-lacivertli kulübe 5 Ağustos'a kadar süre verdi. Bununla birlikte dosyada yer alan F.Bahçe'nin yürütmeyi durdurma talebi, mahkeme başkanının bu aşamada ileride telafisi imkansız zararların oluşmadığı gerekçesiyle uygun görülmediğinden reddedildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...