Chedjou'den Ünal Aysal'a mesaj var!

Chedjou'den Ünal Aysal'a mesaj var!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın defans oyuncusu Aurelien Chedjou'dan başkan Ünal Aysal'a transfer mesajı geldi.

Aurelien Chedjou, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.Yeni sezon öncesinde Cesare Prandelli'nin gözüne girebilmek için çalıştığını dile getiren Chedjou, "Tatilde çok fazla kilo almadım. Yediklerime dikkat ettim. Bu yüzden kilo almadım. Kimin oynayacağına hoca karar verir. Ben elimden geleni yapacağım. Sadece Semih ve Koray yok. Burada herkes forma için savaşacak. Ortada bir gerçek var 5 yabancı sıkıntı olabilir. Ancak ben çalışarak sıkıntıları aşmaya çalışacağım" dedi.

"SÜPER KUPAYI YİNE KAZANACAĞIZ"
Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı ve şampiyonluk mücadelesi hakkında konuşan Kamerunlu isim, "Ligde Bursaspor, Eskişehirspor gibi her zaman sorun oluşturan takımlar da var. Sadece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında rekabet olacak demek şampiyonluk mücadelesine saygısızlık olur. Süper Kupa'yı beklerken yaptığımız hazırlık maçlarında değişiklik opsiyonlar deneme şansımız oluyor. İki kaliteli takım karşılaşacak. Geçen sezon kazandığımız gibi yine kazanacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

AYSAL'A TRANSFER MESAJI
Dany, Emmanuel Eboue ve Didier Drogba gibi isimlerin, yeni sezonda takımda yer alamayacağıyla ilgili konuşan Chedjou, "Benim için aynı kıtadan çıktığım oyuncuların ayrılması çok fazla iyi olmadı diyebilirim. Aslında aynı kıtadan oyunculara gerek de yok. Çünkü ben Melo ve Muslera ile de iyi anlaşıyorum. Sahada Türk olsun, yabancı olsun fark etmez. Çünkü biz Galatasaray'ın renkleriyle sahaya çıkıyoruz. Bir gerçek var ki bu oyuncular da çok kaliteli isimlerdi. Galatasaray bu oyuncuların yerine aldığı isimlerle de kaliteyi tutturmak zorunda" diye konuştu.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...