İspanyollar'dan çarpıcı James Rodriguez iddiası!

İspanyollar'dan çarpıcı James Rodriguez iddiası!

SPOR Haberleri

İspanyol Sport Gazetesi, Real Madrid'in yeni transferi James Rodriguez ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia attı.

Gazete, Rodriguez'in giyeceği 10 numaralı formadan, küresel çapta 345 bine yakın satıldığını öne sürdü. Sport'a göre, Madrid ekibinin kasasına forma satışından 26 milyon euro girdi.

Real Madrid, 80 milyon euroya renklerine bağladığı James Rodriguez'den, 48 saat içinde 26 milyon euro mu kazandı? Madrid ekibine yakınlığı ile bilinen Sport Gazetesi'nin iddiası bu yönde.

Gazete, Kolombiyalı oyuncunun giyeceği 10 numaralı formadan, 48 saat içinde, küresel çapta 345 bine yakın satıldığını yazdı. Real Madrid'in forma satışından elde ettiği toplam gelir ise 26 milyon euroyu buldu.

"FORMA SATIŞI RONALDO İLE AYNI"
Spor Pazarlama Uzmanı Profesör Gerardo Molina da, Rodriguez'in forma satışlarının, Cristiano Ronaldo ile aynı hızda seyrettiğini söyledi. Bugüne kadar 1 milyondan fazla Ronaldo forması satıldığını belirten Molina, Real Madrid'in kasasına girecek paranın 26 milyon euro ile sınırlı kalmayacağını dile getirdi.

Sport Gazetesi'nin satış rakamlarını aldığı şirketten yapılan açıklamada ise; "Real Madrid'den Zidane, Figo, Ronaldo ve Beckham gibi büyük oyuncular geçti. Ancak hiçbirinin forması, kulübe ilk katıldıklarında bu kadar ilgi çekmemişti" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...