Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan ayrılan Didier Drogba tarihi başarılar yakaladığı Chelsea ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

İngiltere devi Chelsea Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Didier Drogba'yı kadrosuna kattı. Chelsea kulübünün resmi internet sitesinden yıldız oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. İngiliz kulübünde daha önce 8 sezon forma giyen yıldız golcü, kariyerinin en parlak yıllarını geçirdiği Chelsea'de, 1 Şampiyonlar Ligi, 3 lig, 4 FA Cup ve 2 Lig Kupası şampiyonluğu kazandı. Mavilerden 2012'de ayrılan Fildişili oyuncu kısa süre Çin'de oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer olmuştu. Öte yandan yıldız oyuncu yeni takımıyla birlikte 2 hafta sonra İstanbul'a gelecek. Drogba, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine yardım amaçlı düzenlenecek turnuvada Chelsea formasıyla F.Bahçe ve Beşiktaş'a karşı oynayacak.

nbsp;Efsane geri döndü

Chelsea formasıyla poz veren 36 yaşındaki oyuncu twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Chelsea bana yeni tarihi başarılar için bir teklifte bulundu. Nasıl hayır diyebilirdim ki? Taraftarlarımızı yeniden görmek için sabırsızlanıyorum" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...