Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vyntra ikiye böldü

Vyntra ikiye böldü

SPOR Haberleri

33 yaşında olmasının yanı sıra Levante'nin de bonservis istemesi Kartal'a geri adım attırdı. Siyah-beyazlılar, Moldes'te oynayan Linnes'i gözüne kestirdi

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Yunan futbolcu Loukas Vyntra için Levante sürpriz yaptı. Kartal'ın bonservis bedeli ödemeden bitirmeye çalıştığı Vyntra transferi için 1 milyon avro isteyen İspanyol kulübünün bu talebi sonrası siyah-beyazlı yöneticilerin bir kısmı bu transfere karşı çıktı. Teknik Direktör Slaven Bilic'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Yunan sağ bekin yaşının çok ilerlemiş olduğunu savunan yöneticiler, "Bonservis için para ödeyeceksek genç bir oyuncuya yatırım yapalım" fikrinde birleşti. Yunan ve İspanyol basınında çıkan haberlerde ise Levante'nin Vyntra'yı bırakmaya yanaşmadığı yazıldı. İspanyol medyasına göre ise tecrübeli isim ile görüşen Levante Başkanı Javier Catalan'ın "Seni bu sene de takımda görmek istiyoruz" dediği belirtildi.
Gözler Linnes'te
Transfer için para harcanması durumunda daha önce gündeme gelen Norveçli futbolcu Martin Linnes'e ya da yerli bir savunma oyuncusuna yatırım yapılması fikri ağırlık kazandı. Moldes forması giyen ve kulüp scoutlarına rapor ettirilen Linnes'in bonservisinin 1.5 milyon avro olması da Beşiktaş yönetiminin iştahına kabarttı. Son olarak Bilic'le bu konuda bir görüşme yapacak olan siyah-beyazlılar, Hırvat teknik adamı bu konuda ikna ettikleri takdirde birkaç gün içinde sağ bek transferine noktayı koyacak.


Kartal'a İtalyan hakem
Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Hollanda temsilcisi Feyenoord'la 30 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de deplasmanda yapacağı maçı İtalyan hakem Luca Banti yönetecek. Siyah-beyazlı takımın bu sezonki ilk resmi maçında Banti'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Andrea Podovan yapacak.
Günay Mersin'de
Beşiktaş'ın üçüncü kalecisi Günay Güvenç, Mersin İdman Yurdu'na kiralık verildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın ısrarla istediği genç kaleci dün Mersin'e gitti. Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve Cenk Gönen'in arkasında kalan genç kaleci, Mersin'le yaptığı görüşmelerin ardından her konuda anlaşma sağlayarak 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...