Diego Ribas transfer istiyor

Diego Ribas transfer istiyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolcuların şakalarından bıkan Brezilyalı, "Bu ne zaman bitecek?" dedi, arkadaşları "Yeni bir isim gelene kadar" cevabını verdi.

Fenerbahçe bu sezon tek transfer yaptı. Ancak sarı-lacivertlilerin çiçeği burnunda oyuncusu Diego Ribas bu durumdan memnun değil. Sambacı, takım arkadaşlarının bitmek tükenmek bilmeyen hoş geldin seanslarından bıkmış durumda. Özellikle yabancı oyuncuların şakalarına maruz kalan Diego'nun odasına sürekli baskın düzenleniyor. Yemek sırasında bir grup Diego'nun dikkatini dağıtırken, diğerleri tabağını boşaltıyor. Bazen ise kendi aralarında sahte bir tartışma yaparken, bir anda Diego'yu ortalarına alıp sıkıştırıyorlar. En çok yapılan şaka ise 5'e 2'de herkesin ağız birliği yapıp, haklı olduğu halde Diego'ya haksız muamelesinde bulunması. Sıcakkanlı ve şakalaşmayı seven bir insan olan Diego tüm bunları gülerek karşılıyor, ancak ne zaman son bulacağını da merak ediyor. Takım arkadaşlarının, "Biz her gelene bu yapıyoruz, adı hoş geldin seansı" diyerek aydınlatmaya çalıştığı sambacı, "Ne zaman bitecek?" sorusunun cevabıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Takım arkadaşları, "Yeni bir isim gelene kadar devam edeceğiz. Sen en iyisi başkana rica et, bir oyuncu daha alsın" diyerek Diego'yu şoke etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...