Şenol Güneş: Bugünü unutmayacağım

Şenol Güneş: Bugünü unutmayacağım

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Chikhura maçında yaşananlara sert tepki gösterdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, Gürcistan temsilcisi Chikhura'ya elenmeleriyle ilgili olarak, "Bu günü unutmayacağım" dedi. Karşılaşma öncesi ve sonrasında yaşanan olaylara değinen Güneş, "Futbol oynanır, biri kazanır, biri kaybeder ancak önemli olan dostluğun pekiştirilmesi" dedi. Gürcü gazetecilere, "Sizlere, takıma ve hocanıza Bursa'da bir olumsuzluk oldu mu?" diye soran tecrübeli teknik adam, "Ben bu şekilde kazanmayı, kaybetmeyi doğru bulmuyorum. Bugünü unutmayacağım. Turu geçen Chikhura'ya başarılar diliyorum" diyerek soru almadan toplantıyı bitirdi. nbsp;
Chikhura Teknik Direktörü Pruidazeteze'nin medya merkezinden ayrılmasının ardından galibiyet sevinci yaşayan Gürcü gazeteciler Türk medya mensuplarıyla tartışmaya başladı. İtiş-kakışlar kavgaya dönüşürken, DHA muhabiri Emre Koşak'ın başına kamerayla vuran Gürcü basın mensupları, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un gömleğini yırtıp, telefonunu parçaladı. Olayları bir süre sonra içeri giren güvenlik güçleri önlerken, Trabzonsporlu eski futbolcu Arçil, olaylar sebebiyle Türk gazetecilerden özür diledi. TFF'de yaşananlardan dolayı kınama mesajı yayınladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...