Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balotelli, Milan'da kalıyor

Balotelli, Milan'da kalıyor

SPOR Haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın asbaşkanı Galliani, golcü futbolcuları Balotelli'nin yüzde 99 takımda kalacağını açıkladı

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Galliani, adı sık sık transfer söylentilerine karışan Balotelli'nin takımda kalıp kalmayacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. İtalyan futbolcuyu takımda tutacaklarını kaydeden Galliani, "Mario, Milan'da kalacak. Tabii ki transfer piyasasında yüzde 100 diye bir şey yoktur. Ancak yüzde 99 takımda kalacağını söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. Milan'da devam eden transfer çalışmalarına da değinen Galliani, "Alessio Cerci ve Joel Campbell takımımıza uygun özelliklere sahip oyuncular ama gündemimizde başka isimler de var. Görüşmeler sürüyor" şeklinde konuştu. Takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı golcü Robinho'ya ABD'den ve ülkesinden teklifler olduğunu doğrulayan Galliani, "Kulüplerle görüşmelerimiz sürüyor. Oyuncunun talep ettiği ücret konusunda sıkıntılar var ama transferi önümüzdeki hafta netleşir" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...