Mancini ve Keita Galatasaray'a rakip oldu

Mancini ve Keita Galatasaray'a rakip oldu

SPOR Haberleri

Yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Galatasaray, kampın üçüncü hazırlık maçına yarın Macaristan Ligi ekiplerinden Honved ile karşılaşacak.

Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Vorwarts Steyr'i 3-1 yenen ve ikinci hazırlık maçında ise Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e 3-1 yenilen Galatasaray'ın Pazar günü saat 19:00'da Honved ile oynayacağı hazırlık maçı D-Smart 77. Kanal Smart Spor HD'den yayınlanacak. BG Bozsik Stadı'ndaki mücadelenin sarı kırmızılı taraftarlar için ayrı bir yönü var. 2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giyen ve mücadelesi ile sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran kazanan Abdül Kader Keita, Honved forması altında Galatasaray'a karşı mücadele edecek. Galatasaraylılar için maçın tek sürprizi Keita ile sınırlı değil... Geçtiğimiz ay yolların ayrıldığı İtalyan teknik adam ROberto Mancini'nin oğlu Andrea Mancini de Honved forması giyiyor ve bu maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...