Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe transfer yapacak mı ?

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe transfer yapacak mı ?

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu yıl transfer defterini kapattıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin İran ekibi Sepahan ile Düzce'de 18 Temmuz Stadı'nda yapacağı hazırlık maçı öncesinde Aziz Yıldırım basına açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, "Futbol takımımızın ilk etapta yapmış olduğu hazırlık dönemi bitmiş oluyor bu maçla birlikte. Bu dönem içerisinde bu sene ilk defa siz değerli basın mensupları ile takımın ilişkileri iyi oldu bende bunu gözlemledim" dedi.

Hazırlık maçında taraftarların karışık oturacağın söyleyen Aziz Yıldırım, "Ayın sekizinde İstanbul'da Chelsea, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Soma ile ilgili bir maç yapacaklardır 45'er dakika. Bu maçın seyircisi yönünden önem verdiğimiz için sizin bizzat benim ağzımdan duymanızı istedim. Burada İngilizler, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar hepsi karışık oturacaklar. İlk defa bu maçta ile birlikte güzel bir olay başlatmış olacağız. Bunun için sizden de destek bekliyoruz. Burada bir şenlik havasında Soma'ya yardım gerekçesine uygun olarak bir maç olması için destek istiyorum sizden" dedi.

Transfer konusuna da değinen Yıldırım, "Oyuncu olarak yabancı bir iki oyuncumuz var onlarla ilgili çalışma yapıyoruz. Bunların da bazı kulüplerle görüşmeleri var. Hiçbir oyuncu transferi yapmayacağız. Bunu bir daha tekrar ediyorum. Basın olarak, gazeteler, televizyonlar daha çok yayın yapsın diye bu tür haberler yapıyorsunuz ama şimdi aşırıya kaçmayalım. Transfer yapmayacağız. Kadromuz yeterlidir" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...