Holmen Başakşehir yolunda

Holmen Başakşehir yolunda

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Samuel Holmen, İstanbul Başakşehir ile prensip anlaşması sağladı.

Fenerbahçe Yönetimi de, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda İsveçli oyuncuyla yolların ayrılması için kolaylık sağlayacak. İki kulüp yöneticilerinin yapacağı son görüşmenin ardından Holmen'in Başakşehir ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
Kardeşler takımı
Mehmet Topal, "Biz büyük bir aileyiz" sloganının sadece bir söz olmadığını belirterek, "Bu lafta kalan bir söylem değil. Biz gerçekten kardeş gibiyiz. Bu aile ortamı bizi daha güçlü kılıyor" dedi ve şampiyonluğun en güçlü adayının Fenerbahçe olduğunu vurguladı.

Gençler havalarda
Ersun Yanal'ın Sepehan maçında sahaya sürdüğü Muhammed, Savaş, Semih ve Hakan büyük mutluluk yaşıyor. A takım oyuncularıyla maça çıkmanın büyük bir onur olduğunu söyleyen gençler, "Bize şans tanıyan Ersun Hocamızı mahcup etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
Hasan Ali savaşacak
Geçen sezon yerini Caner Erkin'e kaptıran Hasan Ali Kaldırım, formayı geri alabilmek için savaşacağını söyledi. Geçirdiği ameliyattan sonra ilk sınavını Sepehan karşısında veren milli oyuncu, "Çok istekliyim. İnşallah daha da iyi olacağım" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...