Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Fenerbahçe'nin başarısındaki sır!

İşte Fenerbahçe'nin başarısındaki sır!

SPOR Haberleri

Birbirlerini her konuda destekleyen ve motive eden sarı-lacivertli oyuncular şimdiden yeni sezona hazır.

Fenerbahçe yeni sezonda çıtayı daha da yükseğe çekmeye kararlı. Takım içindeki birlik ve beraberlik ortaya kusursuz bir aile tablosu çıkarırken, oyuncuların birbirleriyle öz kardeş gibi yakın ilişkiler kurması da performans verilerinin artmasında büyük etken. Oyuncuların tatilde programlarını eksiksiz uygulamak bir yana, eksik yanlarını geliştirmek için özel çalışmalar yapmasının arkasında yatan neden ailenin başarıya doymayan yapısı. Forma rekabetinin üst düzeyde olduğu sarı-lacivertlilerde futbolcular sadece kendi programlarını değil, birbirlerinin programlarını da takip ediyor. Başta Emre olmak üzere, Volkan, Gökhan gibi tecrübeli oyuncular gençlerle adeta özel hoca gibi ilgilenirken, Roma'ya kiralık olarak giden Salih'in çalışmaları dahi tüm takım tarafından takip ediliyor.
STANDARTLARI AŞTILAR
Yani Ersun Yanal'ın "Ben kariyerimde kampa bu kadar hazır gelen bir futbolcu grubu gördüm" demesi boş değil. Geçen sezon 8.45 olan vücut yağ endeksi ortalamasını bu sezon 7.81'e çekerek 8.0 olan uluslararası standartları aşan sarı-lacivertli oyuncular hepsi tatil sürecinde özel çalışmalar yaptı. Volkan kariyerinin en fit haline ulaşırken Emre, Roma'daki özel bir detoks merkezinde formunu yükseltti. Caner daha da iyi olmak adına kendine özel bir antrenör tutarken, Alves aynı zamanda babası olan menajerinin gözetimde çalıştı. Topuz ve Kadlec de her gün düzenli idman yaptı. Orucunu aksatmayan ve fiziksel değerleri üst seviyede olan Sow da dikkat çeken diğer bir isim. Herkesin formayı istemesi rekabeti körüklerken, herkesin birbirini desteklemesi "Kardeşler Takımı"nı şampiyonluk yarışında bir adım önde gösteriyor. M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...