Trabzonspor'da bayramlaşmaya katılımın az oldu

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da bayramlaşmaya katılımın az oldu

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonsporlular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bayramlaşma için biraraya geldi. Bayramlaşmaya katılımın çok az olması dikkat çekti.

Bayramlaşma etkinliğine, Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak'ın yanı sıra divan üyeleri ile Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Genel Sekreter Köksal Güney, kulüp Basın Sözcüsü Yakup Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve az sayıda taraftar katıldı. Katılımın azlığına değinen Genel Sekreter Köksal Güney, Trabzonspor'un büyük bir camia olduğuna işaret etti, "İlerleyen saatlerde ilginin artacağını tahmin ediyorum. Çünkü birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Trabzonspor büyük bir camiadır ve bunu ispat etmemiz lazım. Trabzonspor'un çevresinde toplanmamız gerekiyor. Trabzonspor'un başında kim olursa olsun, kişiler değil kurumlar önemlidir. Şu an ki yönetimi sevende sevmeyen de olabilir ama kişiler geçici kurumlar ise kalıcıdır" dedi.

EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMUYOR
Transferlerdeki son durum hakkında bilgi veren Güney konuyla ilgili olarak da şöyle konuştu:
"Sezona başlarken en büyük amacımız transferlerin kampa yetiştirilmesiydi. Bunun önemini biliyorduk. Transferler yetişmediği için bazı eleştiriler aldık. Amacımız Trabzonspor'a maddi ve manevi zarar vermeyen transferlerin yapılması. Söylediklerimizi kısmen başardık. Yerli transferlerinde söylediklerimizi yaptık. Yabancı transferlerde Vahid hocanın dünya kupasından gelişinin uzaması sorun oldu. Bir de Trabzonspor kime talip olursa inanılmaz fiyatlar ortaya çıkıyor. Evdeki hesap çarşıya uymuyor. Yabancı transferinde geciktik, bundan ötürü de taraftarımızdan özür diliyoruz. Ama ne yapıyorsak Trabzonspor'un yararı için yapıyoruz. Yabancı transferi konusunda her an gelişme olabilir."

KARAMSAR BİR KONUŞMA
Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in transfer konusunda 8-9 oyuncu gerekebileceği yönünde yaptığı açıklamayı da değerlendiren Güney, "Karamsar bir konuşma. Bunu başka türlü algılamak mümkün değil. Ancak Vahid hocayı önceden de tanıyoruz. Disiplinli ve gerçekten takımı için çalışan bir insan olduğunu biliyoruz. Kendisi nasıl çalışıyorsa, karşısındaki insanlardan da bu şekilde çalışma beklediğini ve ilk maçta istediği verimi alamadığı için aslında bir serzeniş için bunları söylediğini düşünüyoruz. Bence oyuncularının motive olması için böyle bir söylemde bulundu" dedi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...