Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic: "Sabırsızlanıyoruz"

/ Kaynak: İHA
Bilic: "Sabırsızlanıyoruz"

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord maçı için sabırsızlandıklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın TSİ 21.00'da deplasmanda Feyenoord ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, futbolcu Demba Ba ile birlikte maçın oynanacağı De Kuip Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Siyah-beyazlı takımın tecrübeli hocası, "Öncelikle Tüm Türkiye'ye iyi bayramlar diliyorum. Çok büyük bir maç oynayacağız. İki takım için de büyük bir maç. İki takım da benzer deneyimler yaşadı. İkisi de Avrupa'da tanınan ve son yıllarda ceza almış kulüpler. İki takım da çok istekli, arzulu. Bir başka benzerlik ise biz de geçen sezon öncesinde bazı oyuncularımızı kaybettik. Bu maç için sabırsızlanıyoruz. Sezon boyunca bu maç için çalıştık. Çok büyük bir maça çıkacağız" dedi.

"İYİ BİR 11 OLUŞTURDUK"

Feyenoord karşısında çıkaracağı 11'e karar verdiğini belirten Bilic, "Veli yok, onu kullanamayacağız. İyi bir 11 oluşturduk. Bence eşleşme İstanbul'da çözülür. İyi sonuç mümkünse yemeden gol yemek ve kazanmak olacak. Favoriyiz demiyorum çünkü her sonuca açık bir maç olarak görüyorum bu karşılaşmayı" şeklinde konuştu.

"BEN TAKIMIMA İNANIYORUM"

Bu zorlu maçta takımına inandığını vurgulayan Hırvat hoca, "Büyük bir transfer yaptık Demba Ba'yı kadromuza kattık. Cenk de var. Biz de onlar da belirli hazırlık maçları oynadı. Bu maçlardaki görüntü iyi ya da kötü olsun nerede olduğumuzu bu maçta göreceğiz. Ben takımıma inanıyorum. Dolu bir stadyumda oynayacağız. Onlardan tek istediğim Beşiktaş gibi oynayalım, cesur, akıllı oynayalım. Bunu yaparsak istediğimiz sonucu alacağız" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER ZAMANINDA OLURSA DAHA İYİ OLACAK"

Transfer konusuna da değinen Bilic, "Lige kadar zamanımız var. Son birkaç günde tamamıyla Feyenoord maçına odaklandım. Kulüpte herkes dahil, başta ben olmak üzere saygıyı hak eden bir maç. Yönetimimiz ve başkanımız transfer için en iyisini yapmaya çalışıyorlar. İyimserim, 1-2-3 kaç transfer olur bilmiyorum. Zamanında olursa daha iyi olacak" sözlerini sarf etti.

"FEYENOORD TİPİK BİR HOLLANDA TAKIMI DEĞİL"

Feyenoord'a saygı duyduğunu ifade eden Bilic, "Her kulüp için daha iyi olmak mümkündür. Oyuncuların aidiyet duygusu yüksek. Geçen sezon Tromsö ile eşleştik ve onları eledikten sonra ceza aldık. Feyenoord da son yıllarda Avrupa kupaları deneyimi yaşamadı. Onlara saygım var, ama iyimser olmak zorundayım ve iyimser yönden bakıyorum. Feyenoord tipik bir Hollanda takımı değil. Bire biri iyi oynuyorlar, fiziksel özellikleri yüksek. Bazen çok basit ve uzun topla oynuyorlar. Ceza sahasına çok adamla giriyorlar. Genç oyuncuların şöyle bir özelliği var. İstekli ve hata yapma korkuları yok. Bu da onları pozitif kılıyor. Beni endişelendiren tek konu onlar hakkında bu" açıklamasını yaptı.

DEMBA BA: "HER ANLAMDA HAZIRIZ"

Basın toplantısında yer alan Demba Ba ise, "İki takım için de önemli bir maç. Uzun zamandır bu maça hazırlanıyoruz. Çok zor bir maç. Her anlamda hazırız. Burada elde edebileceğimiz en iyi sonucu elde edeceğiz. Biz tamamıyla kendi hazırlığımıza odaklandık. Rakibi en iyi şekilde analiz ediyoruz. Feyenoord teknik direktörü Rutten ile iyi bir deneyimim oldu. Kendisinden birçok şey öğrendim. Her oyuncuyu kusursuz bir şekilde kullanmak için uğraşan bir teknik direktör. Farklı bir atmosferde kendisine rakip olacağım ve benim için ilginç bir deneyim olacak. Yarın için hazırız. Temel konularla ilgili çalıştık. Olimpiyat Stadı'nda geçen sezon oynadık ve bir deneyim var. Ben orada sağlam bir atmosferin oluşacağına inanıyorum. Ancak önce burada işimizi yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...