Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool, Belçikalı golcü Divock Origi'yi kadrosuna kattı

/ Kaynak: AA
Liverpool, Belçikalı golcü Divock Origi'yi kadrosuna kattı

SPOR Haberleri  / AA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Fransa'nın Lille takımından Belçikalı golcü Divock Origi'yi transfer etti.

Liverpool Kulübü'nden yapılan açıklamada, transferin detaylarıyla ilgili bilgi verilmezken, 19 yaşındaki golcünün gelecek sezon için kiralık olarak Lille'de kalacağı bildirildi.İngiliz basınında transferin 10 milyon sterline gerçekleştirildiği belirtilirken, Origi ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı öne sürüldü.Ülkesinin Genk takımının altyapısında futbola başlayan Origi, 2012'den bu yana forma giydiği Lille'de 45 maçta 7 gol attı. Belçika Milli Takımı'nın çeyrek finalde Arjantin'e elendiği 2014 FIFA Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu, grup aşamasında Rusya önünde galibiyeti getiren tek golü kaydetmişti.Bu arada Origi, Liverpool'un sezon öncesi yaptığı 6. transfer oldu. "Kırmızılar" daha önce Southampton'dan Dejan Lovren, Adam Lallana, Rickie Lambert, Benfica'dan Lazar Markovic ve Bayer Leverkusen'den Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can'ı kadrosuna katmıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...