Hoca dediğin böyle olur!

Hoca dediğin böyle olur!

SPOR Haberleri

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho takımın alt yapısındaki 3 oyuncuyu milli takıma yollamazsa kendini suçlayacağını söyledi.

Avrupa'da ve özellikle ülkemizde sıkça gördüğümüz 'tazminatsever' teknik adamlar çalışmadan ceplerini doldururken, Jose Mourinho hâla başarıya aç, hâla hedefleri çok... Chelsea'nin Portekizli çalıştırıcı, bu sene takıma katılan üç genç oyuncusunun gelecekte İngiltere Milli Takımı'nda oynamaması halinde nbsp;kendini suçlayacağını söyledi. Mourinho'nun bahsettiği genç futbolcular, Chelsea'nin alt yapısında oynayan ve İngiltere'nin Avrupa 17 Yaş Altı Şampiyonası'nda şampiyonluğu getiren gollerden birini atan 1997 doğumlu Dominic Solanke; geçen sene WBA forması giyen ve bu sene alt yapıya transfer edilen 17 yaşındaki Isaiah Brown ve bu yıl Chelsea'nin alt yapısında en yetenekli oyuncu seçilen 1995'li Lewis Baker. Chelsea'yi genç yetenekler konusunda bir mezarlığa benzeten Mourinho, "Göreceksiniz, 7-8 oyuncumuzu iki üç sene içinde çok yazıp çizeceksiniz. Artık akademimize daha çok önem veriyoruz. Geleceğin önemli yıldızları artık buradan çıkacak" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...