Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'de gizli ilişkiler

Fener'de gizli ilişkiler

SPOR Haberleri

Yerli forvet takviyesi planlayan sarı-lacivertli kulüp Nadir Çiftçi ve Cenk Şahin'le temasların yoğun biçimde sürdürüyor

Son şampiyon Fenerbahçe'nin yeni sezonda önemli transferlerle gücüne güç katması bekleniyordu ki, Başkan Aziz Yıldırım, Diego Ribas'tan başka bir oyuncu almayacaklarını söyleyerek herkesi susturdu. Caner'le sözleşme yenileyen sarı-lacivertliler, Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği isimlerden Salih ve Stoch'u kiralık gönderip, Cristian, Holmen, Yobo ve Krasic'i de satış listesine koyarak yeni sezon için kadrosunu netleştirmiş oldu. Ancak yönetim ve teknik heyetin ısrarlı yalanlamalarına rağmen transfer haberlerinin sonu gelmedi. Zira, sarı-lacivertlilerin sürdürdüğü arayışlar, tüm gizlilik çabalarına rağmen basına sızdı. Elinde yerli golcüsü olmayan Fenerbahçe, Mustafa Pektemek ve Mevlüt Erdinç'ten istediği sonucu alamayınca Nadir Çiftçi'ye yöneldi. Öyle ki, İskoç medyası sarı-lacivertlilerin Dundee United'da forma giyen 22 yaşındaki Türk oyuncuyla anlaştığı manşetten duyurdu.
RESMİ AÇIKLAMAYA KALDI
İskoçlara göre Nadir Çiftçi'yle anlaşan Fenerbahçe, transferi duyurmak için tüm pürüzlerin giderilmesini bekliyor. Premier Lig'de Portsmouth, Hollanda'da NAC Breda tecrübeleri olan, bir dönem Kayserispor'da da forma giyen Nadir konusunda Fenerbahçe'den ise herhangi bir açıklama gelmiş değil. Bunun yanı sıra Fenerbahçe Başakşehir'in 19 yaşındaki Enver Cenk Şahin'in transferini de bitirmeye çok yakın. Cenk Şahin'e karşılık Holmen'i verecek olan sarı-lacivertliler, İsveçlinin maaşını tamamlamayı da kabul etti. Fenerbahçe'den 1.3 milyon avro yıllık alan Holmen'e, Başakşehir 800 bin avro ödeyecek. Kalan 500 bin avroyu ise sarı-lacivertliler tamamlayacak. Bu transferin de önümüzdeki günlerde kesinlik kazanması bekleniyor. Fenerbahçe'nin iddiaları sürekli olarak yalanlamasının arkasında yatan tek neden ise sürekli yükselen fiyatları minimumda tutarak oyuncuları ucuza kapatmak.
M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...