Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Joel Campbell'a resmi teklif!

Galatasaray'dan Joel Campbell'a resmi teklif!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Joel Campbell için İngiliz basını sürpriz bir iddiada bulundu.

İngiliz The Times gazetesinin haberine göre Galatasaray Arsenal'in Kosta Rikalı golcüsü Joel Campbell için İngiliz kulübüne resmi teklifte bulundu. Dünya Kupası'nın ardından Galatasaray'ın transfer listesinde 1. sıraya çıkan Joel Campbelli için sarı kırmızılıların satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. The Times'ın iddiasına göre Joel Campbell için kiralama ücreti olarak 1 milyon Euro isteniyor ve oyuncunun yıllık maaşının tamamını da Galatasaray ödeyecek.


Milan da devrede
İtalyan medyasında çıkan haberlere göre de Milan'ın golcü futbolcu için teklif yapmaya hazırlandığı ifade ediliyor. Ancak iddialar doğruysa Galatasaray, Milan'dan daha çabuk davrandı ve oyuncuya ilk somut teklifi yaptı. Çıkan haberlerde ayrıca Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması sebebiyle Arsene Wenger'in oyuncuyu İstanbul'a göndermeye sıcak bakığı ifade edildi. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...