Tarık Çamdal için Eskişehir'e rest çeken G.Saray'ın B Planı hazır

Tarık Çamdal için Eskişehir'e rest çeken G.Saray'ın B Planı hazır

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Tarık Çamdal transferinde mutlu sona ulaşılmaması halinde devreye Cesare Prandelli girecek.

Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin devreye girmesiyle Torino'nun başarılı sağ beki için görüşmelere başlayacak. Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Tarık Çamdal transferinde mutlu sona ulaşılmaması halinde devreye Teknik Direktör Cesare Prandelli girecek. Eskişehirspor'un inadı kırılamazsa rota İtalya'ya çevrilecek ve Matteo Darmian için girişimlere başlanacak. Tarık ile büyük ölçüde anlaşan ancak Eskişehirspor'u bonservis bedeli konusunda ikna edemeyen sarı-kırmızılılar, bu transfer girişimine bu hafta olumlu ya da olumsuz son noktayı koymayı hedefliyor. 3,5 milyon avro artı 1 futbolcu teklifinde bulunan sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal nbsp;"Maalesef talep edilen rakamlar imkanlarımızın çok üstünde. Bu durumda transferin gerçekleşmesi mümkün değil. Tarık Çamdal transferine yoğunlaşmayacağız. Eskişehirspor Kulübü'nün makul rakamlara inmesi gerekiyor. Ortak nokta bulunmalı" sözleriyle kırmızı-siyahlı kulübe restini çekmişti. Başkan Aysal'ın resti sonrasında sarı-kırmızılılar Tarık transferinde mutlu sona bir adım daha yaklaşırken, Eskişehirspor'un inadı da biraz daha kırıldı ancak henüz anlaşma sağlanamadı.
Pandelli'nin gözdesi
Tarık transferinin olumsuz sonuçlanması halinde sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Cesare Prandelli, Torino forması giyen Matteo Darmian'i ikna etmeye çalışacak. Tecrübeli çalıştırıcı döneminde ilk kez İtalya Milli Takımı'na davet edilen 24 yaşındaki futbolcu defansın her bölgesinde görev alabilmesiyle dikkat çekiyor. 2017 sezonu sonuna kadar Torino ile sözleşmesi bulunan başarılı oyuncu, özellikle sağ bekteki performansıyla milli takıma kadar yükselmişti. nbsp;
BAHADIR ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...