GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
59 dakika önce

Türkiye ülke puanı sıralamasındaki yerini garantiledi!

Viktoria Plzen'in UEFA Konferans Ligi'nden elenmesiyle Çekya'nın Avrupa'da takımı kalmadı ve Türkiye'nin, UEFA ülke puanı klasmanında sezonu 9. sırada bitirmesi kesinleşti. Süper Lig 2024-25 sezonu şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak. Lig ikincisi ise gruplara kalabilmek için 2 eleme turu oynayacak.
Spor - Spor
1 saat 5 dakika önce

Aston Villa, Lille engelini aştı! Fenerbahçe turu geçerse rakibi İngilizler

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin favorilerinden Aston Villa ve Lille, çeyrek final rövanşında Fransa'da karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan Aston Villa, rövanşta rakibine 2-1 mağlup oldu.
Spor - Spor
2 saat 15 dakika önce

Basketbol derbisinin galibi Fenerbahçe! Beşiktaş Emlakjet'e fark attı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet karşılaştı. Fenerbahçe sahadan 31 sayı farkla galip ayrıldı.
Spor - Spor
2 saat 42 dakika önce

Beşiktaş'ta 2 yıldız kadroda yok! Sakatlıkları sebebiyle oynayamayacaklar

Beşiktaş'ta, Ankaragücü maçında 2 futbolcu takımdaki yerini alamayacak. Omar Colley ve Bakhtiyor sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.
 - Fenerbahçe- Olympiakos | CANLI
2 saat 56 dakika önce

Avrupa'ya 'ya tamam ya devam' maçı! Fenerbahçe- Olympiakos canlı anlatım | Blog

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Atina'da 3-2 mağlup olduğu ilk maçında rövanşında Kadıköy'de Olympiakos'u ağırlıyor. Sarı-lacivertlilerde tek hedef 3 puan. Saat 22:00'de başlayan maçın tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
Spor - Spor
3 saat 16 dakika önce

Zaniolo sakatlandı! Lille - Aston Villa maçının ilk yarısında oyuna devam edemedi

Aston Villa'da forma giyen Nicolo Zaniolo, Lille ile oynanan Konferans Ligi çeyrek final turu rövanş maçında sakatlık yaşayarak oyundan alındı.
Spor - Spor
3 saat 29 dakika önce

Jose Mourinho İstanbul'da! İsmi Türk takımları ile anılıyordu, geliş sebebi ortaya çıktı

Dünyaca ünlü Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, İstanbul'a geldi. Portekizli hocanın reklam çekimleri için geldiği öğrenildi.
Spor - Spor
3 saat 56 dakika önce

Şampiyonluk pazar gününe kaldı! Eczacıbaşı, Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek seriyi eşitledi

Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet’i 3-0 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi. Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi şampiyonu 21 Nisan pazar günü belli olacak.
Spor - Spor
4 saat 1 dakika önce

Jorginho'nun menajeri resmi açıklamayı yaptı! Türk takımları ile anılıyordu

Jorginho'nun menajeri Joao Santos, ismi Türk takımları ile anılan Jorginho'nun geleceği hakkında konuştu. İtalyan futbolcu hakkındaki iddialara cevap verdi.
Spor - Spor
4 saat 6 dakika önce

Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı öncesi 3 sakatlık! MR sonuçları teknik ekibi üzdü

Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Beşiktaş'ta Omar Colley, Serkan Emrecan Terzi ve Bahtiyar Zaynutdinov'un forma giyemeyeceği öğrenildi.
Spor - Spor
4 saat 16 dakika önce

Süper Lig'de transfer yarışı kızıştı! Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres açıklaması

Trabzonspor, transfer listesinde olduğu öne sürülen Oliver Torres ve Salih Uçan hakkında resmi siteden açıklama yayınladı.
Spor - Spor
4 saat 37 dakika önce

Filistin'den FIFA'ya başvuru! İsrail'in saldırıları sonrası harekete geçildi

Filistin Futbol Federasyonu (PFA), İsrail'in Gazze Şeridi'nde yaptığı insan hakları ihlalleri nedeniyle İsrail Futbol Federasyonunun, FIFA'dan atılması için çağrı yaptı.
 - Borussia Dortmund olmazsa İstanbul'a gelecek
5 saat 4 dakika önce

Süper Lig devinden Nuri Şahin sürprizi! Sezon sonu görüşme yapılacak

Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olan Nuri Şahin için Beşiktaş'ın devreye girebileceği öne sürüldü.
Spor - Spor
5 saat 29 dakika önce

Beşiktaş'a Premier Lig'den teknik direktör önerdiler! Dünyaca ünlü hocanın yardımcısı İstanbul yolcusu

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile yola devam edileceğini açıklamıştı. Siyah-beyazlıların yeni sezondaki hocası için sürpriz iddialar ortaya atıldı.
Spor - Spor
5 saat 30 dakika önce

İngiliz futbolcu Shelvey, Semih Kılıçsoy'u Aguero'ya benzetti! Genç yıldıza övgüler yağdırdı

Çaykur Rizespor forması giyen İngiliz futbolcu Jonjo Shelvey, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a övgüler yağdırdı. Kılıçsoy'u, Aguero'ya benzeten Shelvey, "Böyle devam ederse çok iyi bir kariyeri olacağını düşünüyorum." dedi.
Spor - Spor
5 saat 39 dakika önce

Hakan Çalhanoğlu oynadığı en iyi futbolcuları açıkladı! Tercihi milli takımın yıldızı oldu

İnter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, birlikte oynadığı en iyi futbolcuları açıkladı. Çalhanoğlu'nun listesinde milli yıldızlar da yer aldı.
 - Bisikletin yaşayan efsanesi Mark Cavendish Türkiye'de
6 saat 25 dakika önce

Bisikletin yaşayan efsanesi Mark Cavendish 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na rekor için geliyor

İnanılmaz geri dönüşlerin, sprintlerin kahramanı Mark Cavendish, kariyerinin son rekorlarını kırmak için ilk adımı 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ile atıyor.
 - Aslan bombayı erken patlattı! Arda Güler...
6 saat 41 dakika önce

Galatasaray çılgın transfer modunu erken açtı! Arda Güler'in takım arkadaşını radarına aldı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına da erken başladı. Bu doğrultuda Real Madrid'in dünyaca ünlü o ismini radarına aldı. İşte transfer bombasının detayları...
 - Transfere jet cevap
7 saat 27 dakika önce

"İlle de sen" diyen o takıma Arda Güler'den jet cevap! Real Madrid'in sezon sonu göndermesi beklenen Güler...

Real Madrid'in sezon sonunda kiralık olarak elden çıkarmak istediği iddia edilen Arda Güler hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Güler için Sevilla, Real Madrid'in kapısına dayandı.
 - TFF başkanlığına flaş aday!
8 saat 16 dakika önce

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı oldu!

18 Temmuz'da yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan seçimleri için Erdal Alkış ve Servet Yardımcı'nın ardından, Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da aday oldu. İşte detaylar.
 - Süper Lig'de 33.haftanın hakemleri
8 saat 56 dakika önce

TFF açıkladı! İşte Süper Lig'de 33.hafta maçlarını yönetecek hakemler

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 33.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. TFF atamalarında 'dijital olarak belirlendiğinin' altını çizdi.
Sona Git