Hacıosmanoğlu ilk yabancı transferini Avusturya kampında yaptı

Hacıosmanoğlu ilk yabancı transferini Avusturya kampında yaptı

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı, "Belkalem 3-4 gün öncesinden gelecekti ancak vize problemi vardı. Transfer ondan dolayı gecikti" dedi.

Trabzonspor'un Avusturya kampını ziyaret eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kulübün menfaatlerini korumaya çalıştıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Hocanın ihtiyaç duyduğu mevkiler var. Belirlediği oyuncuları almaya çalışıyoruz. Gönül isterdi ki hepsi burada kampta olsun. Kamp sonuna kadar nasip olursa ihtiyaç duyulan 3 mevkiye oyuncu alacağız. Bu isimler kampa yetişmeyecek ama Trabzon'da beraber çalışacağız" dedi. nbsp;
Belkalem kampa katılacak

Cezayir Milli Takımı'nın oyuncusu Essaid Belkalem'ın Avusturya kampına katılacağını açıklayan Trabzonspor Başkanı, "İngiltere'nin Watford Kulübü'yle anlaşmaya vardık. Belkalem yarın (bugün) geliyor. Vize sorunu vardı. 3-4 gün öncesinden gelmesi lazımdı, ondan dolayı gelmedi" dedi. nbsp;


Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in 9-10 oyuncu takıma transfer edilmeli açıklamasına da değinen Hacıosmanoğlu, "9-10 oyuncu istiyorum demesi oyunculara, bizlere, sizlere, herkese mesajdır. Bu kulübün stoper, sol bek, forvet sorunu olduğunu herkes biliyor. Hocamız da özellikle bu mevkilere oyuncu istiyor. Hem o mevkilere oyuncu alıp, hem takımı hedefine taşayacak, katkı sağlayacak oyuncular almayı düşünüyoruz. 3 gün buradayız, karar vereceğiz" diye konuştu. Halilhodzic'le kafa yapılarının aynı olduğunu anlatan Hacıosmanoğlu, "Az önce geldiğimde 'Sahada deli hoca, tribünde deli başkan var. İki deli bunların üstünden gelir' diye espri yatım. Takımın nasıl çalıştığını görüyorsunuz. Daha önce aynı tempoda mı çalışıyorlardı" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...