Onur Kıvrak: Kimse 4 yıldız hesabı yapmasın

Onur Kıvrak: Kimse 4 yıldız hesabı yapmasın

SPOR Haberleri

Trabzonspor kaptanı: '4. yıldızı F.Bahçe mi, G.Saray mı takacak diye gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Kimse bizi hesaba katmıyor. ' dedi.

Sezonun başlamasını büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen kaptan Onur, kampın çok faydalı geçtiğini ifade etti. Takımda mühtiş bir kenetlenme olduğunu dile getiren Onur, "Birbirini seven, sayan bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Başarıya giden yolda en önemli unsur aile olabilmek, takım ruhunu yakalayabilmektir. Bu özellikleri taşıdığımıza inanıyoruz. Aramızda gerçekten güçlü bir bağ oluştu. Bunun getirileri bize ligde mutlaka olumlu bir şekilde yansıyacaktır" diye konuştu. Şimdiden zirve hesabı yapan takımlara da mesaj gönderen Trabzonspor kaptanı, "4. yıldızı F.Bahçe mi, G.Saray mı takacak diye gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Kimse bizi hesaba katmıyor. Ancak şunu herkes iyi bilsin ki, yeni sezonda zirve yarışı Trabzonsporsuz geçmeyecek. Asla küçük hesaplar içinde olmayacağız. Hedefimiz bu yarışta sonuna kadar olmak ve en önde bitirmektir" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...