Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldinho'nun yeni takımı belli oluyor...

/ Kaynak: AA
Ronaldinho'nun yeni takımı belli oluyor...

SPOR Haberleri  / AA

Atletico Mineiro kulübü ile olan sözleşmesi feshedilen futbolcu Ronaldinho, futbol kariyerine ilişkin gelecek hafta karar vereceğini söyledi

2012'den itibaren forma giydiği Atletico Mineiro'ya veda eden 34 yaşındaki futbolcu Ronaldinho Gaucho, düzenlediği basın toplantısında geleceğiyle ilgili sorulara "Önümüzdeki hafta kararımı vereceğim" cevabını verdi. Birçok takımdan teklif almasına rağmen isim veremeyeceğini belirten Ronaldinho, transfer iddialarına ilişkin esprili bir dille, erkek kardeşi ve menajeri Roberto de Assis'in telefonunun "sürekli çaldığını" söyledi. Atletico Mineiro'dan başı dik bir şekilde ayrıldığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, "Oynadığım her kulüpte şampiyonluklar yaşadım. Hepsi de benim yüreğimde iz bırakan kulüpler. Uzun yıllar oynadığımdan Barcelona'nın yeri biraz daha ayrı ama bu takımda da (Atletico Mineiro) çok gol attım" dedi. Kulüp binası önünde kendisini bekleyen Atletico Mineirolu taraftarlarla da vedalaşan Ronaldinho, "Güle güle demek çok zor bir şey ve bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor. Birlikte birçok başarı ve heyecan yaşadık. Görüşmek üzere demeyi tercih ediyorum" şeklinde konuştu. İsmi Beşiktaş ile de anılan Brezilyalı futbolcunun, Amerika kıtasında yer alan bir takıma gidebileceği iddia ediliyor.
nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...