Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, Sercan Yıldırım'ı açıklayacak

Galatasaray, Sercan Yıldırım'ı açıklayacak

SPOR Haberleri

Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, "Son iki sezondur şampiyonluklarla adımızdan söz ettirdik. Bu yıl da oyuncularımızla konuşulacağız' dedi.

Aktürk, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon öncesi hazırlıklarının ikinci bölümüne başladıklarını söyledi. Çalışmaların kulüp tesislerinde 5 Ağustos'a kadar süreceğini, 6-16 Ağustos'ta ise yeniden Bolu'da kamp yapacaklarını dile getiren Aktürk, burada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Boluspor ile hazırlık müsabakaları oynayacaklarını anlattı. Sezon açılış töreninde, 17 Ağustos'ta yurt dışından bir takımla hazırlık maçında karşılaşacaklarını aktaran Aktürk, 22-24 Ağustos'ta Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesince Soma'daki maden faciasında yaşamını yitirenlerin aileleri yararına düzenlenen turnuvaya katılacaklarını bildirdi. Futbolcular arasında uyum sorunu bulunmadığını, takımın çok iyi durumda olduğunu vurgulayan Aktürk, şöyle devam etti:


"Orta sahaya iki yönlü bir yabancı oyuncu aldığımız zaman eksiğimiz kalmayacak. Gündemimizde Türkiye'de oynayan ve yurt dışından 4 oyuncu var. Bunlardan biri 4 Ağustos'a kadar netleşir. Mücadeleci, ileriye ve defansa dönük oynayan iyi bir oyuncu alacağız. Son iki sezondur şampiyonluklarla adımızdan söz ettirdik. Bu yıl da futbolumuz ve oyuncularımızla konuşulan takım olacağız. Üst üste iki yıl şampiyonluklarla lig atlayarak geldik. Bu yıl bizden çok şey bekleniyor. Yıl sonu itibarıyla ligi ilk 10 içinde bitiririz diye düşünüyorum."


Sercan, lige kendini çok iyi hazırlıyor"
Aktürk, yeni transferlerden Sercan Yıldırım'ı, Teknik Direktör İsmail Ertekin'in çok istediğini anlattı. Yönetim olarak Ertekin'e çok güvendiklerine dikkati çeken Aktürk, "Kendisi bize, 'Onu Türk futboluna tekrar kazandıracağım' dedi. Biz de Galatasaray ile anlaşıp takıma kazandırdık. Galatasaray bugün yarın açıklar. Sercan artık bizim oyuncumuz" ifadesini kullandı. Yıldırım'ın, performansını yükseltmesi halinde rahatlıkla milli takım giyebileceğine inandığını söyleyen Aktürk, bayram tatili olmasına rağmen hem onun hem de Alanzinho'nun çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Aktürk, şunları kaydetti: "Sercan, Türk futboluna kendisini tekrar kanıtlamak istediğini söyledi. Aynı durum, Alanzinho, Vargas ve Gökhan Ünal için de geçerli. Bu isimler de takım da iyi olacak. Takımın omurgası, kritik isimleri bunlar. Özellikle Sercan, lige kendini çok iyi hazırlıyor. Şanlıurfaspor'da oynadığı dönemdekinden 8 kilogram daha zayıf. Hırslı bir oyuncu ve takım arkadaşlarıyla süper bir uyum yakaladı. Takımdaki bütün oyuncularımız istekli ve hırslı, ligi bekliyorlar." Denemeye aldıkları Ümraniyespor'dan Bahadır Taşdelen'in transferinin, onun isteği doğrultusunda gerçekleşmediğine değinen Aktürk, oyuncuları Rıza Efendioğlu'na ise şimdiye kadar sadece Şanlıurfaspor Kulübünün resmi teklifte bulunduğu bilgisini verdi. Forma reklamıyla ilgili 4 firmanın yetkilileriyle görüştüklerini ifade eden Aktürk, bu konuyu bir hafta içinde sonuçlandıracaklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...