Fenerbahçe kaybetti Soma kazandı

Fenerbahçe kaybetti Soma kazandı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler hayır maksatlı hazırlık maçında Sheffield United'a mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, bu sefer İngiltere'de sahne aldı. Dünyanın en eski stadı Bramall'da oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler 125. kuruluş yılını kutlayan 1. Lig takımı Sheffield'e 2-1 mağlup oldu. 11'de Webo ile öne geçen Sarı Kanarya önünde İngiliz ekibi 74'te Porter'ın kafa golüyle eşitliği yakaladı. Ev sahibinde son sözü uzatmada Neill Collins söyledi. Sonuçtan çok karşılaşmanın gelirinin Soma'ya bağışlanması önemliydi ve iki takım da bu sebeyle gönülleri fethetti. Maçın ardından Danimarka'ya uçan Kanarya, yarın Kopenhag'da Sevilla'yla karşılaşacak.

Biletler 1 lira
Fenerbahçe'nin dünyanın en eski stadında Sheffield United'a konuk olduğu maçtan önce çok güzel görüntüler vardı. İki takım taraftarları bol bol dostluk pozu verirken, Fenerbahçeli taraftarların biletlerini satan Sheffield'lı yetkilinin Eminönü'ndeki satıcılar gibi "1 lira, 1 lira, 1 lira" şeklinde bağırması Türk taraftarlar arasında gülüşmelere sebep oldu.

Volkan'a Yade morali
Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel karşılaşma öncesinde bebeği Yade'den gelen telefonla moral depoladı. Kızına olan düşkünlüğüyle bilinen tecrübeli oyuncunun internet üzerinden yaptığı görüşmenin ardından yüzünde adeta güller açtı.

nbsp;Fenerbahçe kaybetti Soma kazandı

Soma tişörtü giydiler
Tüm gelirleri Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden ailelerin yakınlarına aktarılacak olan ve dünyanın en eski stadyumunda oynanan Sheffield United-Fenerbahçe maçına iki takım oyuncuları da özel bir tişörtle çıktı. Soma yazan tişörtlerle ısınan takımlar büyük alkış aldı. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...