Beşiktaş'tan kombine açıklaması

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan kombine açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'dan kombine kart alan taraftarlara Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da yer ayrılacağını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Vodafone Arena'dan kombine kart alan taraftarlarımızın, satın almış oldukları koltukların haricinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oturacağı koltukları 4 Ağustos Pazartesi gününden itibaren passolig kartlarına yüklenecektir. Vodafone Arena'dan 1 adet kombine alan taraftarlarımız için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda da 1 koltuk ayrılacaktır. Gerçekleşecek olan yüklemenin ardından taraftarlarımızın cep telefonu ve e-mail adreslerine Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşmaları seyredecekleri koltuk bilgileri iletilecektir. Vodafone Arena'dan Kuzey ve Güney tribünlerinden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda maçları Kuzey Tribününden izleyecektir. Vodafone Arena Doğu Tribünden kombine kart alan taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Doğu Tribününden, Vodafone Arena Batı Tribününden kombine kart alan taraftarlarımız ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Batı Tribününden maçları seyredebilecektir" denildi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...