Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transfer bombalarını patlatıyor! İki imza birden...

Galatasaray transfer bombalarını patlatıyor! İki imza birden...

SPOR Haberleri

Galatasaray'da transferle ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetim listedeki yerli isimlerin transferlerini açıklamak üzere.

Şu ana kadar Olcan Adın, Sinan Bolat ve genç isimlerden Kaan Baysal'la Sinan Gümüş'ü kadrosuna katan sarı kırmızılılar alınan bilgilere göre yeni transferlerini açıklamak üzere. Takımıyla beraber ilk kamp dönemini geçiren Cesare Prandelli yönetimle yaptığı transfer görüşmelerinde transfere son şeklini verdi. Takımdaki yabancı oyuncuların henüz yeni bir takımla anlaşamaması yüzünden yabancı transferini şimdilik rafa kaldıran sarı kırmızılı yönetim listedeki yerli isimlerin transferlerini açıklamak üzere. Eskişehirspor'la Tarık Çamdal transferi için uzun süredir görüşmelerini sürdüren Galatasaray artık mutlu sona çok yakın. 3.5 milyon Euro olan teklifini 4 milyon Euro'ya çıkaran sarı kırmızılıların Eskişehirspor'a Furkan Özçal'ı da teklif ettiği öğrenildi. Eskişehir kulübünün bu teklfe olumlu yaklaştığı ve transferin 1 hafta içinde sonuçlanacağı resmi imzaların da atılacağı belirtildi.

nbsp;Galatasaray transfer bombalarını patlatıyor! İki imza birden...

Mevlüt Erdiç mi, Joel Campbell mı?
Galatasaray'ın forvet hattına düşündüğü iki isim Mevlüt Erdinç ve Joel Campbell transferlerinde de yeni gelişmeler yaşandı. Önceki günlerde Türkiye'deki menajerinin Galatasaray'la anlaştık kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz açıklamasından sonra sarı kırmızılıların Mevlüt'ten vazgeçmediği ortaya çıkmıştı. Takımdaki yabancı oyuncuların fazlalığı sebebiyle forvet hattına düşünülen Joel Campbell'ın şimdilik transferinin rafa kaldırıldığı ancak Mevlüt transferinin sonuçlanmaması ihtimaline karşılık yedekte bekletildiği ifade edildi. Gelen bilgilere göre Galatasaray'ın Mevlüt Erdinç ve Tarık Çamdal transferlerini 10 gün içerisinde açıklaması ve oyuncuların Belçika'da yapılacak kampa katılması planlanıyor. (Kaynak: Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...