Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Prandelli'nin transfer önceliği

/ Kaynak: DHA
İşte Prandelli'nin transfer önceliği

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'ın sezon öncesi lige hazır olup olmadığı tartışmaları Belçika'da oynadığı son hazırlık maçının ardından yeniden alevlendi.

Sarı kırmızılı takımın Belçika 2. Ligi'nden RWS Bruxelles ile oynadığı hazırlık maçında hücum aksiyonlarında üretken olamaması üzerine forvete takviye yapılması yönündeki yorumları artırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ise çoğunluğun aksine transferde önceliğin savunmaya yönelik olmasını tercih ediyor. İtalyan teknik adam hazırladığı raporda ilk transferin stoper olmasını şiddetle arzularken, Semih Kaya'nın partnerinin bulunması halinde Chedjou'nun kulübeye çekilerek savunmada taşların yerine oturacağı öngürüyor. nbsp;


Sarı kırmızılı teknik adam forvete takviye yapılmasının acil bir durum olmadığını ve Sneijder ile Bruma'nın hazır olmaları halinde Burak Yılmaz'ın hücumdaki etkinliğinin de artacağını belirterek, transferdeki önceliğin hücum değil savunma olduğunu başkan Ünal Aysal'a bildirdiği öğrenildi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...